Şimdi Ara

AMD FX-9590

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AMD FX-9590 İşlemcili masaüstü bilgisayar toplamak istiyorum. Diğer bileşenleri yazıyorum. Uyumlu olup olmadığı konuuKonusunda yorumlarınızı bekliyorum. Sizin yorumlarınıza göre alacağım
    EKRAN KARTI: MSI. R7 370 2GB 256 Bit
    ANAKART : MSI H110 PRO VD. DDR4
    RAM : KINGSTON HYPERX FURRY 8 GB 2400 MHz DDR4
    CPU SOĞUTUCU: DEEPCOOL MAELSTORM 120T SIVI SOĞUTMALI
    HARDDISK : SEAGATE 1TB SATA III 7200 RPM 64 MB

ARKADAŞLAR BU BENIM YAPTIĞIM KOMBINE. EĞER UYMLU ISE YORUM YAPIN LÜTFEN. YADA SIZIN ÖNERILERINIZI DE BEKLIYORUM

• Yorum
  • mm87 M kullanıcısına yanıt
    uyumlu değil.uyumsuz.bütçe ve kullanım amıcınızı söylerseniz ona göre önerelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ydagli42

uyumlu değil.uyumsuz.bütçe ve kullanım amıcınızı söylerseniz ona göre önerelim
    intel sokete amd işlemci
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

intel sokete amd işlemci

Alıntıları Göster
    amd işlemci yerine bütçeye göre intel 6600k / i5 6500 / 6400 falan olabilir en azından yazdıgınız ram ve anakartla çalışacaktır..
  • Islemci, i5 6500

Sivi sogutmayi cikar, o zaman R9 380, gtx 960 alabilirsin ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: herolay

Islemci, i5 6500

Sivi sogutmayi cikar, o zaman R9 380, gtx 960 alabilirsin ;)
    adam troll amaçlı konu açmış bence yorum yapmayın
  • ydagli42 kullanıcısına yanıt
    autocad 2007 ile plan proje çizimleri yapmak için 3dmax filan olmayacak. kullanacağım en ağır program autocad 2007
  • beratad B kullanıcısına yanıt
    kardeşim bilgimiz olsa buralarda zaman kaybetmeyiz herhalde. kırk yılda bi bilgisayar toplayalım dedik. yardım istiyorum
  • EcZaNeT kullanıcısına yanıt
    autocad 2007 ile plan proje çizimleri yapmak için 3dmax filan olmayacak. kullanacağım en ağır program autocad 2007

alternatif sistem tavsiye eder misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mm87

alternatif sistem tavsiye eder misiniz ?
    İntel anakarta amd olmaz üstte yazan anakartı alacaksan i5 6500 al hem daha hesaplı olur.Sıvı soğutma yerine de daha uygun ve performanslı hava soğutmalar var onlardan kullanabilirsin.Kalan parayı da ekran kartı ve ssd ye yatırırsın.1000 lira 9590 a vermeye değmez.
  • işlemci i5 6500 al kendi hava sogutması yetecektir.. artan parayla bütçen kadar r9 380 / r9 390 / gtx 960 / gtx 970 gibi kartlardan birini al..
    bütçe artırabilirsen i7 6700 ve kaliteli sogutmada extra thread lar autocad de işine yarar.. ama i5 6500 de iş görür..
  • EcZaNeT kullanıcısına yanıt
    PowerColor HD6950 2 GB 256 bit ekran kartını önerir misiniz ?
    bu kadar eski bir kartı arayarak mı buldun.. gereksiz para israfı olur..
  • Modality kullanıcısına yanıt
    .Sıvı soğutma yerine de daha uygun ve performanslı hava soğutma ÖNERİNİZ VAR MI ? LİNK ATABİLİR MİSİNİZ ?
    16gb ram koyduk, ram defterini kapattin.

i5 6500 autocad icin yeterli, 3d de calisirsin, sogutmaya falan gerek yok, bu islemciler eskisi gibi degil q6600 zamani autocadde caliscaz saglam fan alalim derdikte o ozamandi, istersen coolermaster hyper 212 yada silverstone AR01 alabilirsin.

bütceni bilmedigimden gtx 950 ve gtx 960 li sistem var asagida ama ne tür bir güc kaynagin var?

ama ssd koyman büyük avantaj olur. ayni zamanda projeler icin normal hdd de olsun yedek önemli

AMD FX-9590
     AMD FX-9590

• Bu sistemi al her turlu gideri var
    Bu mesaja eklenen görseller:

AMD FX-9590
  • kunGFu kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar herkese teşekkürler. Verdiğiniz bilgiler çok faydalı oldu. Sizlerin vermiş olduğu bilgiler doğrultusunda yarın bilgisayarı toplayacağım inşallah. Son durum yüklediğim resimlerdeki gibi
    Bu mesaja eklenen görseller:

AMD FX-9590 AMD FX-9590

Arkadaşlar inel 6500 ve 6700k tavsiye etmişseniz ama daha önceden intel kullandım autocad de kasma hissettim sanki. Oyüzden amd de ısrar ettim amd 9590 autocad için fazla geleceğinden dolayı bi tık altını 8350 yi tercih ettim. Yalnız şu asus anakartı çok mu abarttım acaba (548tl) ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mm87 -- 25 Nisan 2016; 21:53:01 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.