Şimdi Ara

AMD FX-9590 video inceleme 'Otomatik olarak 5GHz'e çıkabilen işlemci testte' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
2.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu islemciyi alanlar overlockcular kanimca ,, kafayi fazla yormaya gerek yok .
    5GHZ lik bir islemcinin de bukadar watt yük cekmesi gayet normal ...

• anlamadığım şey bazı kişiler amd nin geride olmasına çok sevinmiş,zil takıp oynamadıkları kalmış.intel babanızın,tanıdığınızın,ülkemizin şirketide mi bu kadar seviniyorsunuz?

• Bu sonuçlar üzerine ne desem bilemedim :-D

• Isı ve güç tüketimi 8 çekirdek olayı özetliyor.

Yanlış bilmiyorsam mantle güncellemesi işlemcinin üzerinde yükü hafifletmek içindi.

Bu durumda bu tip bir işlemciye ne gerek vardı.

Kısaca olmamış bir işlemci.

nvidia ya ya karşı atakta görünsede intel e karşı hala zayıf.
  • Videodan cikan sonuc. Biraz ucuz gibi gorune bilir. Alacagin fan ve aylik elektirik faturasi isin ucine girersr Amd den uzak dur

• Intel 14nm ye iniyor Broadwell ile, bunlar hala 32nm işlemci yapıp satmaya çalışıyor... Adam işlemciye senin koyduğunun sayının iki katı transistör koyabiliyor, sen çıkmışsın 5GHz'e çıkıyorum diyorsun. Hyperthreading de yok işemcilerde, yani 8 çekirdek olsa da yine 8 thread çalıştırıyor, 4 çekirdekli Intel ler gibi. Sonra o güç tüketimi nedir? Kafası mı iyi bu AMD çalışanlarnın, batmaya mı çalışıyorlar bilerek? Zamanında iyi bir hamle yaptılar, ATI yi satın aldılar, ekran kartından kar ediyorlar, yoksa bu kafayla bunların işi zor...

• AMD şu modül mimarisinden vazgeçse artık..

• Bi benzetme yapar isek

Intel Qualcomm

Amd Mediatek

• Ben intel 2500k ile devam ediyorum zaten oyun için yeterli, amd tarafında 8350 hatta 6300 bile yeterli daha yukarısına oyun için ekstrem sistem değilse gerek yok.
    9590 un güc tüketimi ve ısıl değeri akıl kârı değil. pov-ray ve x264 testlerinde iyi çıkmış ama o ısıyla uğraşmaya değer mi bilemiyorum.
    keşke test tablolarında birde hız aşırtılmış 4770k ve 9590 (olursa oda) görseydik.

• AMD sevenler kızacak ama AMD adam gibi işlemci piyasaya sürdü de biz mi beğenmedik. Alınabilir mantık çerçevesinde mi şimdi bu. AMD nin bir şekilde mimariyi güçlendirip tek çekirdek verimliliğini yükseltmesi gerekli. üretim teknolojisini (nm) geliştirebilseler önleri açılacak fakat intel 14 nm ne yapar AMD nasıl cevap verir önümüzdeki sene görücez. Bende rekabet isterim AMD de rakip olsun inteli sıkıştırsın ama bir gerçek var ki intel uzun zamandır piyasada zaten tekel. düşmeyen fiyatlar buna işaret maalesef.

• matmuhendisi kullanıcısına yanıt
    Hocam fiyat bakımından doğru fakat isinma konusunda ters orantı olmuş gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balawitz

Hocam fiyat bakımından doğru fakat isinma konusunda ters orantı olmuş gibi

Mediatek az mı ısınıyor hocam ? Kullanmadim ondan soruyorum .. Mediatek ve amd tüketici dostu geliyor ikisi olmasa intel ve qualcomm dan cekicemiz var ..

• matmuhendisi kullanıcısına yanıt
    İslem güçleri dusuk olduklarindan az isindiklarini okudum ne kadar doğrudur bilmem.

• kameranın netliğinde bir sıkıntı var sanırım, ondan videonun kalitesi böyle, 720p bile tozlu 480p gibi görünüyor

• güç tüketimi tablosu gelesiye kadar gayet iyimser yaklaşıyordum ama o ne abi öyle F/P diyosanız gelecek elektrik faturaları sonrası o avantajını da kaybeder

• Fx57 yi tercih ediyorum ??

• kış geliyor hep pc hemde ısıtıcı olarak iyi iş cıkartır

• ben amd x6 1055t kulanıyorum gayet memnunum :)

• o nasıl bir tdp dir öle 220w amd içden yanmalı motor yapmış :D:D:D

• Öncelikle işlemci incelemesi gördüğüm için çok mutlu oldum emeğinize sağlık.9590 ile 4790k arasında hemen hemen 100tl kadar fark var bu farka değer.Dediğiniz gibi sıcaklık güç tüketimi 9590'da çok fazla buyüzden aradaki fiyat farkı tuzla buz oluyor hatta 4790k f/p oranında önde oluyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.