Şimdi Ara

AMD FX serisi işlemci kullanan içeri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cinayet13

Yanlış bilgi yalnızca amd'nin çekirdek yapısını yanlış anlatmışsın yanlış bilgi dediğim oydu söylediklerine katılmadığım değil onu düzelttim yalnızca ben nasıl bir çekirdek yapısı olduğunu anlattım söylediklerine katılmadığımı söylemedim ben. Yalnızca ilk cümlendeki hatanı düzelttim

modül içine yerleştirilmiş mantıksal çekirdekler demişim ve sonuna kadar doğru bir yorum.hatta yorumda değil gerçek olan:

https://www.youtube.com/watch?v=LJK_J8JptGc

http://www.guru3d.com/articles_pages/amd_fx_8350_processor_review,2.html

http://techreport.com/review/23750/amd-fx-8350-processor-reviewed

"four module and eight logical core"

• Soğutma blogu aynı ama senin fan farklı bi marka sanırım benimkinde AMD logosu vardi galiba tam emin değilim . yanlız enerji tüketimi konusunda babana katılmıyorum . işlemci ısınınca anakart CPU fani hızlandırmak isteyecek , voltajı artıracak ama senin PC de CPU fan çıkışına kasa fani bagli oldugu icin o hizlanacak ve islemcin yeterince sogumayacak sorun bence bundan kaynaklaniyor . ayrica eğer macun her yere yayilmissa tam oturmuş demektir. Fan girişlerini değiştirip denermisin , bakalım kaç dereceyi göreceksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hgw7

Soğutma blogu aynı ama senin fan farklı bi marka sanırım benimkinde AMD logosu vardi galiba tam emin değilim . yanlız enerji tüketimi konusunda babana katılmıyorum . işlemci ısınınca anakart CPU fani hızlandırmak isteyecek , voltajı artıracak ama senin PC de CPU fan çıkışına kasa fani bagli oldugu icin o hizlanacak ve islemcin yeterince sogumayacak sorun bence bundan kaynaklaniyor . ayrica eğer macun her yere yayilmissa tam oturmuş demektir. Fan girişlerini değiştirip denermisin , bakalım kaç dereceyi göreceksin

İşte birkere çıkartayım dedim soketi ne kuvvetli şeymiş çıkaramadım. Pwr fan en güçlü kısım sanırım ? Çünkü fan oyunlarda sürekli 6500 devirde dönüyor. Yazın gelmesiyle boşta bile 4500 deviri buluyor.Boştayken sıcaklıkta sıkıntı yok 25 derece fln genelde. Ne oluyorsa oyunlarda oluyor zaten bi anda 80 dereceyi buluyor.

• MtnComputer M kullanıcısına yanıt
    4460 tercihinde bulun kesinlikle anakart olarakta msi h81m p33 tercihinde bulunabilirsin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

4460 tercihinde bulun kesinlikle anakart olarakta msi h81m p33 tercihinde bulunabilirsin :)

Fiyatlarını hedaplayınca bütün param bitiyor soğutucu alacak param kalmıyor Stok fanı nasıldır? Zalman Z3 kasa alıcam

• 4460ın stok fanı yeterli hiç merak etme hem sessiz hemde ısınmıyor işlemci o yüzden hiç dert etme...

Z3 kesinlikle alma
    http://www.donanimcibaba.com/2014/12/zalman-z3-plus-white-kasa-incelemesi.html
    Bak benim incelemem bu...

Zalman z5 tercih et onun yerine o daha kaliteli
  • cinayet13 kullanıcısına yanıt
    Zalman Z3 ile Z5 arasında ne kadar büyük bir fark varki z3ün tasarımı daha güzel 4 fan ile geliyor// zalman z5 3 fan ile geliyor Benim için soğutma çok önemli ortamdan dolayı ısınmalar biraz fazla oluyor
  • 1 fan cokda onemli degil 10liraya fan var goldda ledli frisbynin sessizde bir fan is gorur cok istiyosan alirsinda gerek yok merak etme

Z5 biraz daha kaliteli sacdan yapilmis bir kasa ve ic hacmi biraz daha genis :)

• cinayet13 kullanıcısına yanıt
    Fan sorun değil 2 kasa arasında hiç fark göremedim herkes hep z3 almış onun için bir sordum
    350Watt PSU
    8+4gb Hyper-x Ram
    asus r7 265
    500gb disk var birde fotoğraftakileri alıcam Bir sorun yok değilmi?
    http://i.hizliresim.com/XvP846.png
  • Bende herkes z3 alıyor diye almıştım :) Sonra kafamı duvarlara vurdum :) İncelemedede görüyorsun zaten bir arkadaşıma z5 aldığımda incelemiştim kasayı z3e göre bariz malzeme kalitesi farkı mevcut dostum... Kullandığım iki kasa o yüzden ısrarla z5 öneriyorum...

Bu arada tamamdır ver siparisi :)
  • krmkkr kullanıcısına yanıt
    nerden duydun o bilgiyi... FX 8xxx gerçek 8 çekirdekli işlemciler... FX 6xxx 6 çekirdekli işlemciler... hala laf salatası ile yanlış bilgide ısrar etme... adamlar intel koyunu onun gölgesinde inceleme yapmış... intel fanbotu olduğundan intel önerip duruyorsunuz...
  • kuyu0kazici kullanıcısına yanıt
    Yine arada kaldım intelmi Amdmi

• Eğer fan cikmiyorsa yaninda tırnak felan vardır , Kasan müsait ise 212evo ya geç çok sessiz sogutmasida guzel yada başka bi soğutucudan takabilirsin . aslında 80 derece de risk yok ama uzun kullanimda ve üzeri sicaklikta sıkıntı olabilir.undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgw7 -- 26 Mayıs 2015; 20:53:28 >
  • İki senedir FX6300 kullanıyorum ben son derece memnunum ( Anakart dışında ) neden dersen fiyatına göre verdiği performansı gösteririm şimdiye kadar oynadığım tüm oyunları ultra'da oynadım en ufak takılma kasma olmadan FPS kaçtır bilmem öyle takıntım yok gördüğümü yazıyorum sadece F/P olarak daha iyi bir işlemci yoktu aksini kimse inkar edemez oyun amaçlı bir sistem'de intel daha iyidir tabi sürekli güncellenen işlemciler sonuçta: şahsi fikrimi yazayım eğer 4690 mı yoksa FX8350 mi diye sorsaydın 4690 veya K olan modeli seçerdim ama 4460 yerine FX8350'yi tercih ederdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgw7

Eğer fan cikmiyorsa yaninda tırnak felan vardır , Kasan müsait ise 212evo ya geç çok sessiz sogutmasida guzel yada başka bi soğutucudan takabilirsin . aslında 80 derece de risk yok ama uzun kullanimda ve üzeri sicaklikta sıkıntı olabilir.undefined

Ya aslında peder bey ondan umursamıyor,başkasının çocuğu sadece league of legends oynamayı bilir sen nelerle uğraşıyorsun gibisinden bir gönderme yollamaya çalışıyor. Şöyle kendini resetleyecek derecelere çıksa olaya el atar eminim. O kadar para döktü çünkü
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.