Bildirim
AMD Fx X8 8350 Boşta 47 derece
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
13 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
kasanın içinin bir resmini cek ve paylaş 47 derecede oyun falan oynayınca çıkar. -
Bu sıcaklarda oc li ve kasa İçi iyi değilse olabilir benim 4.8 de 8320 boşta 42 derece Silver arrow sb-e extreme ile -
quote:
Orijinalden alıntı: beadlock2247
Bu sıcaklarda oc li ve kasa İçi iyi değilse olabilir benim 4.8 de 8320 boşta 42 derece Silver arrow sb-e extreme ile
Kasa içi fotoğraf bu .
Şuan 40 derece oldu ama bf3 girersem 5 dakika içinde 80e zorluyor -
İşlemci soğutucusunun montajından kaynaklı. Soğutucu ters takılmış. -
Döndürebilirmiyim ramlara değer mi ?quote:
Orijinalden alıntı: FaLCoN^
İşlemci soğutucusunun montajından kaynaklı. Soğutucu ters takılmış. -
ekran kartının vidaları taklımamıs gibi takmam lazım mı _?quote:
Orijinalden alıntı: speksii
Döndürebilirmiyim ramlara değer mi ?
Alıntıları Göster -
Bende onu söyleyecektim yerinizde olsam montajı yapan elemena bi güzel sayardım. Vidalarını takın fanın tarafını değiştirin. -
Vidaları nerde bulabilirim vatana toplattırdım ve vidalar yok ?quote:
Orijinalden alıntı: FaLCoN^
Bende onu söyleyecektim yerinizde olsam montajı yapan elemena bi güzel sayardım. Vidalarını takın fanın tarafını değiştirin. -
evet işlemci fanın yönü ter ve kasanın üst kısmına doğru üflemeli kasanın üst kısmında egzoz cıkışı varm ?ı yoksa o soğutucuya boşuna para vermiş sin sok fan daha iyi soğutur .quote:
Vidaları nerde bulabilirim vatana toplattırdım ve vidalar yok ?
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: asig
evet işlemci fanın yönü ter ve kasanın üst kısmına doğru üflemeli kasanın üst kısmında egzoz cıkışı varm ?ı yoksa o soğutucuya boşuna para vermiş sin sok fan daha iyi soğutur .
Aynen stok fan daha iyi bu durumda -
-
Ekran kartının vidalarını kesinlikle tak. Küçük bir sarsıntıda kartın bağlantı noktasını kırabilirsin. Birde fanı sökük alta tak. Derece ise OC yok ise biraz fazla. Ama eğer var ise normal. Benim 8320 4.2 OC'de iken boşta 41-43 derece arası gidiyor. Hyper T4 soğutucu ile.quote:
Orijinalden alıntı: asig
arkadaşım işlemcin fanı sökeceksin sadece fanını soğutucuyu kökünden sökmene gerek yok fanı yerini degistir örnek resimdeki gibi
Alıntıları Göster
-
-
Fani uste takmissin. -
quote:
islemciyi ramlara dogru mu yöneltiyim ?
maalesef öyle bir seçeneğin yok . amd için montaj bu şeklide o soğutucu için diye biliyorum sadece fanı yerini değiştir sıcak vahayı yukarı üflesin -
ramların yeri yanlıs zaten demi neyse yinede bi denerim ben olmassa fanın yerini degistiririmquote:
Orijinalden alıntı: asigquote:
islemciyi ramlara dogru mu yöneltiyim ?
maalesef öyle bir seçeneğin yok . amd için montaj bu şeklide o soğutucu için diye biliyorum sadece fanı yerini değiştir sıcak vahayı yukarı üflesin
Alıntıları Göster -
quote:
ramların yeri yanlıs zaten demi neyse yinede bi denerim ben olmassa fanın yerini degistiririm
Ramlerin yerinde sıkıntı yok.Sen ramlere dokunma sadece arkadaşların dediği gibi soğutucunun üstündeki fanin yerini değiştir aşağıya doğru tak. -
tamamquote:
Orijinalden alıntı: KFCapquote:
ramların yeri yanlıs zaten demi neyse yinede bi denerim ben olmassa fanın yerini degistiririm
Ramlerin yerinde sıkıntı yok.Sen ramlere dokunma sadece arkadaşların dediği gibi soğutucunun üstündeki fanin yerini değiştir aşağıya doğru tak.
Alıntıları Göster -
Arkadaşların dediği gibi fanı soğutucunun üstüne değil, altına ama yukarıya üfleyecek şekilde takman lazım. Eğer soğutucunun montajında sornu yoksa ısının epey bi düşmesi lazım. Bende de aynı işlemci var ve Ultra 120 ile kullanıyorum. Stok hızında oda sıcaklığının az üzerinde, oyunda ise 50˚C'yi görmüş değilim henüz.
Benzer içerikler
- pbo enhancement nedir
- vt-d nedir
- tray işlemci nedir
- matlab sistem gereksinimleri
- 4060 ti için işlemci
- ryzen 7 9800x3d
- arrow lake
- tpm 2.0
- a17 pro
- işlemci sıralaması
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X