Şimdi Ara

AMD FX8320 overclock (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kardeş bir zararı olmayacksa sabah yapcam bir şey olmaz değilmi cpu fanı xigmatek red scorpion Bir terslik çıkarsa ilk baştaki ayarına nasıl geri dündürüm Kaç ghz idealdir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epic_respawn_tr -- 19 Şubat 2015; 9:05:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BIOS'tan overclock yap. Bir sorun olursa default ayarlara getirirsin. Zaten çok ısınırsa işlemci bilgisayar reset atar ya da açılmaz. Buda işlemcinin zarar görmemesi için bir önlem.
  • Nereden yapıcam defaulta getiricem Tehlikeli mi

• http://forum.donanimhaber.com/m_102366601/f_//tm.htm#102752199

soğutucunuz stoksa bu voltaj değerlerine ÇIKMAYIN.

CPU'nun ömrünü kısaltma gibi bir olay yok. Zaten indirgenmiş halde satılıyor ürünler.
  • Fan stok değil red scorpion sizin dediğiniz anakarttan benimki de işlemcinin uygun ghz si kaçtır Default ayarlara nasıl çevirebilirm terslik olursa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epic_respawn_tr -- 19 Şubat 2015; 10:38:51 >
  • epic_respawn_tr E kullanıcısına yanıt
    ben 4.5GHz olarak kullanıyorum Şuan.

BIOS'a girip F5'e basıp default ayarlara çevirip çıkarken kaydedersiniz standarta döner.
  • Saol kardeşte içimdeki korkuyu hala atamadım diğer parçalar da etkilenmez dimi😄

çok absürd voltaj değerleri vermediğin sürece en fazla Windows açılmaz sürekli reset atar.

linklediğim konudaki SS'leri bire bir uygula.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedi bedri -- 19 Şubat 2015; 10:52:15 >
  • Zaten .45 acp diye bir arkadaş vermişti değerleri Sağ olsun

benim ayarlardan tek farkı;

CPU Load Line Calibration sekmesini bendeki gibi AUTO değil "ENABLE" yap.
  • Saol kardeş bugün yaparım heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epic_respawn_tr -- 19 Şubat 2015; 11:00:20 >
  • aynı işlemciden 1 ay önce 430 a vatandan aldım bencmark skorlarına aldanıp aldım. oyunlarda tam bir çöp.

450 daha atıp 4790k almak vardı 980 sli bile darboğaz yapmıyor 8320 970 e darboğaz yapıyor..

dx12 ile iyileşme olmazsa forumdan 350 tlye satıp 4790k alıcam ben oc fln zaten hiç haz etmiyorum..
  • Hakkaten mi kardeş ya 😔

Parçaları vatan seçti darboğaz yapıyorsa niye koyuyor ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epic_respawn_tr -- 19 Şubat 2015; 15:21:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: epic_respawn_tr

Hakkaten mi kardeş ya 😔

Parçaları vatan seçti darboğaz yapıyorsa niye koyuyor ya

la bi git zaten canım sıkkın
  • magrofon kullanıcısına yanıt
    Overclock yapmayı haz etmediğini söylüyorsun ama yine 4790k alıcam diyosun. :) O zaman 4790 al istesende yapamazsın. :p
  • Kardeş ben de fx 8320 + gtx 970 var overclock mu yapmak lazım yoksa başka bi işlemciyle değiştirmek mi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: epic_respawn_tr

Kardeş ben de fx 8320 + gtx 970 var overclock mu yapmak lazım yoksa başka bi işlemciyle değiştirmek mi olur

overclock yapmaktan öcü gibi korkmasan milletin vaktini yemesen aslında bir şeyler olacak ama bu gidişle sen oc falan yapamayacaksın.bu durumda oc olmayan 4790 al kurtul.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.