Şimdi Ara

AMD FX8350 ISI DEĞERLERİ HAKKINDA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bir sorun var o zaman ama ne olabilir orasını bulamadım soğutucunun altındaki jelatini çıkardınız değilmi olmaz diye birşey yok ben çıkarmamıştım bir kontrol et iyice birde montajı yapan kişi ne kadar macun sürdü gördünüzmü?
  • Yeni macuna gerek yok içinden çıkan yeterli olur.Stok fandan beter olacak niye üretsin adamlar o ürünü?Macunun uygulaması yanlış olabilir.Adam boydan boya sürmedi değil mi?Ortasına nokta kadar sıkılacak sadece, onu da yaymayacaksınız zaten.Soğutucuyu takınca baskıyla yayılır kendi.Emin olmak için kendiniz son defa söküp takın.Olmadı garantiye gönderin.O sıcaklıklar normal filan değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyintorun

Oda sıcaklıgım 25 derece civarı ama bilgisayarı vatanda çalıştırdığımızda çok serin olmasna rağmen 45-50 derecede çalıştı.

Sorun sogutucunun tam oturmamasından olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hocam adam gözümün önünde tüm parçalara ayırdı anakarta tekrar termal macun sürüp soğutucuyu oturttu gram boşluk yoktu açılırken 43-44-45-46 diye artıyordu cpu derecesi. Biostan en son sürümünü de yükledim anakart kötü bi anakart değilki malzemeler 3 aylık zaten anakartı sıfır aldım m5a97 2.0

normal bir şey değil kasa ilk açıldığında kaç derece eğer açılır açılmaz 45'i görüyorsa sorun var
  • Kendimden utanıyorum ama bende aynı hataya düşmüştüm özel soğutucu aldık kendim taktım birde neyse ben alet buz gibi olucak diye beklerken 30 sn içinde bilgisayar kapanıyo kafayı yicem nedendir falan komple bir söktüm soğutucunun altında koruyucu jelatin ve üzerinde montajdan önce sökün uyarısı
  • xmxksk kullanıcısına yanıt
    sorun düzeldiyse ne mutlu sana. Ben işlemcimi servise götürecem bu gidişle.
  • quote:

sen direk al kasayı vatanı fırçala kardeşim gerçekten vatan artık iyice şımardı yani biz ne kadar vatanı tercih edersek onlar iyice yüz bulmaya çalıştı yok yani ne demek normaldir diye git halletsinler ya montaj hatalı yada işlemcide bir sorun var
  • quote:

Hocam ZALMAN CNPS10X soğutucuyla 70 derece olmasının bence imkanı yok, bu işlemci stok fanla 60 derece üzerine çıkmıyorki zaten. Vatana git sert bir dille derdini anlat orada test edin iyi valla vatan çalışanlarını mahhalle bilgisayarcılarından alıyo galiba herşey normal ayakları...
  • 40 60 arası ısı alıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

Kendimden utanıyorum ama bende aynı hataya düşmüştüm özel soğutucu aldık kendim taktım birde neyse ben alet buz gibi olucak diye beklerken 30 sn içinde bilgisayar kapanıyo kafayı yicem nedendir falan komple bir söktüm soğutucunun altında koruyucu jelatin ve üzerinde montajdan önce sökün uyarısı

Tek ben değilmişim demekki lakin benim soğutucu sağlam çıktı kapanma olmadı hiç boşta 40 derece civarındaydı grid 2 oynarken uyarı verdi 63 derece diye o zaman dedim bir terslik var
    bu arkadaşın sorunu ne olabilir anlamadım ben işlemcide mi yoksa soğutucuda mı bence büyük ihtimalle soğutucu dan ama ne olacağı belli olmaz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.