Bildirim
AMD GAMİNG EVOLVED
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
kopyalar gerçeklerini yaşatır diyorum. -
ben birkaç ay önce programı kaldırmıştım bilgisayardan silinebiliyor diye biliyorum -
ne ki bu ben hiç duymadım.raptr diye bir program var onun ismini mi değiştirdiler?geçenlerde biri bu programa x264 video kayıt eklenmiş gibi bir şey söylemişti nvidia shadowplay gibi.hani olsa olsa öyle bir faydası olur yoksa ben uğraşmam optimizeyi programla yapacam diye. -
Valla ben kaldıramıyorum kendisi program ekle-kaldır menusunde gözükmüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Geltuzat
Bende geçen hafta sorunsuz olarak kaldırdım hocam, hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz acaba?
quote:
Unustaller yükle kaldırırsın.
Ya ben bu tek taraflı ilişkiye çok alıştım programın bu bağlılığı egomu okşuyor silmeyi düşünmüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geltuzat -- 22 Haziran 2014; 19:05:09 >
quote:
Ya ben bu tek taraflı ilişkiye çok alıştım programın bu bağlılığı egomu okşuyor silmeyi düşünmüyorum
program ekle kaldirda raptr olarak geciyor eger amd gaming evolved diye ariyorsaniz o yuzden yok diyebilirsiniz.
ya su video kaydetme olayini anlatsin biri bana ayarini yaptim aktif ettim ama olmadi oyunlarda kayit yapamadim puf noktasi nedir acaba? -
Burada konusuvar, incele istersen sorun olursa sor cevaplanır
Amd Gaming Evolved App[Ana konu]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aseuz -- 22 Haziran 2014; 20:19:03 > -
Son update ler ile fena olmuş.Steam hesabımı kaydettim 50 oyundan fazlasında elite oldum direk.Bence devam ederlerse program üzerinde shadowplay dışında herşeyde üstün olur
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X