Şimdi Ara

AMD Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi durdurdu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba abilerim, ablalarım, kardeşlerim. Biraz uzun bir anlatım şimdiden özür dilerim.
    Henüz yeni aldığım DELL marka, i7 6500U 2,5(3,1) GHz işlemci, 8 gb ram, 4 GB AMD Radeon R5 M335, 4 gb intel HD ekran kartına sahip bir dizüstü bilgisayar var elimde.
    Windows 10 ve 8 işletim sistemini yükledim. Ancak ne zaman AMD nin sürücüsünü kursam sürekligörüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti hatası alıyorum ve bilgisayarın ekranı bir kaç git gelden sonra "VIDEO_MEMORY_MANAGEMENT_INTERNAL" isimli mavi ekran hatasını veriyor. Sürücü güncel AMD ekran kartı sürücüsünü kurmadıkca bu sıkıntı olmuyor bilgisayar canavar gibi. Kurduktan sonra sürekli hata veriyor. Bilgisayar bana ait olmadığı için her çözümü deneyemedim. Ekran kartına düşük güç gittiğini düşünmekteyim kendimce. Çözüm önerileri olan anlayan birileri var mıdır rica etsem ilgilense. Şimdiden çok teşekkür ederim.

• msi afterburner ile gpu hizini 100 mhz dusur cozulur buyuk ihtimal.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • surucu yuzunden o hatayi verebilir az guc gitmiyordur yani yazilimsal bir hata olabilir.bu yuzden daha eski bir surucu kur.windows 10 ve 8 demissin o nasil oluyor diski ikiye mi boldun?yeni aldigim demissin cok yeni ise iade edebilirsin yenisini versinler cunku bu hatada ya yazilimsaldir ya da kart bozuktur.surucu dene diye o yuzden diyorum.su surucuyu dene mesela.

http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/latest-catalyst-windows-beta.aspx
  • Öncelikle ilginiz ve cevaplarınız için çok teşekkürler. İşimden dolayı geç dönüt verdim lütfen kusuruma bakmayın.
    Şoray Uzun Yolda: Dediğiniz çözümün bilgisayarın kartına herhangi bir zararı olur mu peki yanma vs. gibi? Benim olmadığı için emin olayım diye soruyorum lütfen kusuruma bakmayın.
    Wilson Fisk: Hayır diski bölmedim windows8'de hatayı verince, temiz bir kurulumla windows10'a yükseltip öyle denedim ekran kartını. Eski sürücüyü denedim ancak sorun devam etti. Şimdi verdiğiniz linkten beta sürücüsünü deneyeceğim.

Böyle giderse sanırım göndereceğim garantiye. İlginiz için çok teşekkürler tekrardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lortdewil -- 7 Şubat 2016; 19:52:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lortdewil

Öncelikle ilginiz ve cevaplarınız için çok teşekkürler. İşimden dolayı geç dönüt verdim lütfen kusuruma bakmayın.
    Şoray Uzun Yolda: Dediğiniz çözümün bilgisayarın kartına herhangi bir zararı olur mu peki yanma vs. gibi? Benim olmadığı için emin olayım diye soruyorum lütfen kusuruma bakmayın.
    Wilson Fisk: Hayır diski bölmedim windows8'de hatayı verince, temiz bir kurulumla windows10'a yükseltip öyle denedim ekran kartını. Eski sürücüyü denedim ancak sorun devam etti. Şimdi verdiğiniz linkten beta sürücüsünü deneyeceğim.

Böyle giderse sanırım göndereceğim garantiye. İlginiz için çok teşekkürler tekrardan.

zarari olmaz yarari bile olur ekran karti daha az isinir ama performansida duser biraz bende 4870 vardi 5mhz dusurunce gpu hizini sorun cozulmustu sen 100 mhz dusur gpu hizindan kaynaklanip kaynaklanmadigini anlayak once sonra sorun cikarmiyacagi duzeye kadar arttirirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 7 Şubat 2016; 19:58:18 >

• şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler o zaman en başta bu çözümü deneyip dönüt vereceğim. İlginiz ve alakanız için çok teşekkürler.
  • gpu hizini dusurme sorunu cozmesse bellek hizi dusurmeyide denersin.

• gpu veya ram'de hiz dusurme ise yararsa garantiye kesin gonderebilirsin demektir.
  • Tekrardan Merhaba.
    Çekirdek hızını ve bellek hızını 100 MHz düşürdüm ancak hala aynı şekilde devam etmekte.
    Şu an beta sürücüsünü indiriyorum.
    Ek olarak şu an farkettim ki komple masaüstü ve bilgisayar da kilitleniyor ekran kartı ile beraber.
    Ne görev yöneticisi ne de başka bir şey kontrol edilebiliyor bilgisayarda.
    Sorun donanımsal mı, sizce ne diyorsunuz.
    Power kısmını 1-2 sayı arttırsam etkisi/zararı olur mu sizce?
     AMD Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi durdurdu!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.