Şimdi Ara

amd hd 7500/7600 ekran kartım ,intel hd 3000e döndü[ÇÖZÜLDÜ!!!!]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar olay dün yaşandı ,casper nirvana model laptobumu açtığımda dxdiaga bakıp ekran kartının değiştiğini fark ettim ,normalde amd hd 7500/7600 olan ekran kartım intel hd 3000 olarak gözüküyordu.büyük ihtimal güç tasarrufu için işlemcinin ekran kartını kullandığını düşünsemde dün rahatlıkta oynadığım blade and soula giriyordum ve 1 2 dakika sonra tak..ısınma dahi olmadan kapanıyordu .

Yardımcı olabilecek arkadaşlar ilgilenebilirse sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mear35 -- 18 Temmuz 2015; 2:15:01 >

• ++++++

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam garip bir olay olmuş,ekran kartı adının değişmesi sadece donanımsal değişiklerle olabilir.Son zamanlarda bilgisayarınızda donanımsal bir değişiklik yaptıysanız bununla bir ilgisi olabilir.Yazılımsal olarak pek sanmıyorum,çünkü ekran kartı zaten donanım aracı.Yazılım ile ne ilgisi var merak ediyorum.
    Neyse şuraya REZ alalım,görürüz sonuçları ben bu konuda uzman birisi olarak pek birşey çıkaramadım,dediklerin çıkmıyor hocam...
    REZ,REZ,REZ.
    REZERVED,REZERVED,REZERVED.
  • Aygit yoneticisinde goruntu bagdastiricilari kisminin ekran goruntusunu atarmisiniz?

• buyur hocam amd taş gibi burda ama şuan kullandığını sanmıyorum
  • son zamanlarda derken 1 ay önce genel bakım yaptırdım yetkili serviste güncel driverlar kuruldu,termal macun falan yenilendi ama ondan sonra pc rahattı bi günde gitti
  • 1)Amd yonetim panelinden oyunun exe sini gostererek AMD grafik islemcisini secerseniz oyunda amd grafik islemcisi devreye girecektir.
    2)Baslatacaginiz uygulamaya sag tiklayip grafik islemcisi ile calistirdan yuksek performansli grafik islemcisini secerseniz AMD ile baslar.
    3)Guc seceneklerinden yuksek performansa alirsaniz herzaman AMD grafik islemcisi kullanilacaktir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konu çözülmüştür,yöneticiler kilitleyin konuyu.
  • dur daha pc zaten yüksek performansta çalışıyor ama şuan fark ettim amd catalyst yok sanırım silmişim şimdi onu yüklüyorum ondan sonra kilitleriz
  • Hahahah alemsiniz hocam ya
  • tamamdır arkadaşlar sıkıntıyı çözdüm.catalyst yi yükledim bir iki parça bişey kurcaladım,oyunlarda sıkıntı düzeldi ammma hala intel hd 3000 duruor rahatsız etti yaw ama çözülmüştür hepinize eyvallah bayramınız kutlu olsun
  • Yöneticiler konu kilit lütfen!
    Bu arada lütfen sizde başlığa ''SİLİNEBİLİR'' ya da ''ÇÖZÜLDÜ'' yazarsanız hem yöneticiler hemde üyeler açısından faydalı olacaktır...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.