Şimdi Ara

Ekran Kartım Amd Radeon HD 7670 M ama 7600 HD Series Olarak Gözüküyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
2.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle 2 ekran kartım var.1.si İntel Graphics 4000 2.si Amd Radeon HD 7670M
    Amd Catalyst Control Center çlışmıyordu düzeltmek için ekran kartını (Amd Radeon HD 7670M) güncellekmek istedim ve güncelledim.
    Onda sonrası anlatılamayacak kadar uzun.Düzeltmeye çalıştım filan derken ekran kartım aygıt yöneticisinde dxdiag ta filan artık Amd Radeon 7600M series olarak gözüküyor.Yani ekran kartım Amd Radeon HD 7670m idi ama artık Amd Radeon 7600 Hd series olarak gözüküyor.
    Ve bu oyunlarda ciddi fps düşüsü oldu çok az fps almaya başladı ve çok kasıyor.
    Lütfen düzeltmemde yardımcı olun Amd Radeon Hd 7670M orjinal driverlerini bulup atarsanız çok teşekkür ederim.

• Bilgisayarım Widows 7 64 bit

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan baktim amd sayfasinda dedigin sürücü yok "notebook secip daha sonra randeon hd serisi ve 7600m" olarak indirip kurdugun an problem yok demektir ayrica displaydriver programini indirip eski sürücüyü kaldirip yeni sürücüyü kurup öyle dene sorun cözülür eger cözülmez ise güncelleme veya pc sogutmasindan kaynaklaniyodur..
    Ayrica 7600m olarak görmesi normal 7600m serisileri vardir bi üst modeli 7700m 7800m şeklinde devam ediyor senin ekran karti kisacasi 7600m serisi.:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 22 Temmuz 2018; 0:50:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartı sürücülerini AMD sayfası yerine notebook un üreticisinin sayfasından indirip kurun. Daha sonra otomatik güncellemeyi deneyin.
  • X Files kullanıcısına yanıt
    İntel olduğu için intelin sitesinde buldum ama katagori video yaziyo onu anlamadım onun için önceden indirmemiştim.
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    1.dediğini yaptım olmadı
    2.displaydriver ile amd nin ekran kartını silip en güncelini yüklicem ya bu ekran kartım amd radeın hd 7670 imi kurcak yoksa şuan aktif olan amd radeon 7600 m seriesi mi güncellicek yani silip kurcak
    3.bu olay güncellemeden sonra oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ergün0908 -- 22 Temmuz 2018; 14:42:21 >
  • Abicimm bnmde 6850 kartim vardi ekran karti 68 serisi oldugu için 6800 sürümünü kurardim pc otomatikmen 6800 olarak goruyor senin laptop 7670m yani 7600m karti 7660m-7670m-7680m-7690m sürümleri 7600m driveri oldugu için yüklüyor displaydriver pc deki yüklü eski dosyalariyla birlikte siliyor kart dosyasin da bitane dahi birakmiyor tekrar yükle..amd kartlari böyle işte zamanla yeni nesil kartlara mağdur ediyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hepinize teşekkürler notebook sitesinden indirdim oldu.
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Notebook sitesinden indirdim oldu şuan amd radeon hd 7670M gözüküyor.Ama amd catalyst control center-amd radeon crimson edition-relive filan hepsini kuruyorum ama masaüstü sağ tıklayınca hiç bir şey çıkmıyor yanı değiştirilebilir grafiklen-radeon ayarları gözüknmüyor
  • Bende de HP G6 laptop var, HD4000 + HD7670M mevcut.

İlk önce DDU ile güvenli modda hem intel hem AMD sürücülerini sildim.
    DDU ->http://www.guru3d.com/files-get/display-driver-uninstaller-download,20.html

Daha sonra ilk önce Intel HD Graphics sürücüsünü,
    Intel ->https://downloadcenter.intel.com/download/27417/Intel-Graphics-Driver-for-Windows-15-33-?product=81499

sonra da AMD Catalyst Control Center 15.7.1 sürücüsünü kurdum.
    AMD (win7-8.1 64bit için) ->https://www2.ati.com/drivers/whql-win8.1-win7-catalyst-15.7.1-oct30.exe

Ben böyle yaptığımda gayet güzel kullanmıştım. Değiştirilebilir grafikleri de ayarlıyordum. Sürücü kurulumu tutmadı mı ekran parlaklığını ayarlayamıyordum, en parlakta kalıyordu.

• notabook sitesindeki eskidir, o driverdan performans beklemeyin eski sürüm ise.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.