Şimdi Ara

Ati radeon hd 4650 1 gb 128 bit mi daha iyi yoksa nvidia geforce gt730 2 gb 128 bitmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: komali16 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar başlıkda belirttiğim gibi Ati radeon hd 4650 mi daha iyi nvidia geforce gt730 mu. Topladığım yeni bilgisayarda adam kasanın yanına gt730 koymus benim eski ekran kartım ise radeon hd4650 Ben bunlardan hangisinde daha iyi performans alırım

• Asagi yukari aynidirlar 4650ddr3 ise fakat toplayan adamin gidip kafasina atabilirsin ekran karti i ordan sana amd r7 240 versin tum sistemi yaz olmamissa git kafasina at sistemi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem İntel core i3 3.60 ghz
    4 gb 1600 mhz ram
    Nvidia geforce gt730

Sistem 1400 Tl o kadar kötü sayılmaz ama gta 4de ac2 de falan hangisi daha iyi
  • 1400liraya g3258 işlemcili 8gb ramli 1tb diski olan ve ekran kartıda r7 265 256bit 2gb olan bilgisayar toplardın kötü sayılmaz değil kötü... İade edebiliyorsan et
  • 4650 ddr3 performans olarak r7 240 a yaklaşıyor.ama yeni teknoloji olarak her zaman yeni daha iyidir.is tisnalar olmazsa tabiki. Gddr3 ü gt 730 dan daha iyidir.ama teknolojik olarak 730 çekirdeği çok daha iyidir.video motoru gibi.3d video olayları vs vs.

• bu ekran kartının vatandaki yorumlarında ets 2 cs go gibi oyunları her türlü kaldırdığı yazıyor suan bilgisayarda pes 13 var highde 60fps veriyor ve rıp fınal bulletde dolasırken 122 fps en düşük 59 fps veriyor zaten diğer büyük oyunları indirmek için internet hızım düşük o yüzden fazlasının gereği yok bu ekran kartı bana yetiyor ve can you run it gta 4 ac 2 ac brotherhood kaldırır gözüküyor
  • hd 4000 serisi artık alınmaz (piyasada nerden buldular enteresan) bende hd 4850 kullanıyorum kartı alalı 7 sene oldu sen hesap et kartın eskiliğini, driver desteği yok son driver geleli 1.5 sene oldu dx 11 isteyen uyduruk bi oyun bile olsa açamazsın dx10.1 destekliyor çünkü ama dediğin fiyat çok fazla yazdığın sistem için ,değiştirebiliyorsan değiştir sistemi yoksa gt 730 ile yada r7 serisi bir kartla değiştirebilirsin ekran kartını

Edit:yanlış anlamışım olayı gt 730 ile devam et şimdilik ama karttan çok bişey bekleme karta fazla yüklenen oyunlarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FeDeX_114 -- 30 Ocak 2015; 12:09:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hd 4xxx serisi 3d hariç günümüzde internet ve 4k uhd h264 film teknolojileri için biçilmiş kaftan.elinizde bulunsun.ben 2. Ele bile vermezdim.hdmi port çıkışı 4k çözünürlük verebiliyor.üstelik monitör başına 4k video hızlandırma desteği var.yeni kartınız bozulursa film için bunu kullanınız.4k uhd flash desteği var.ama adobeyi bekleyiniz..

• O kartlarla oyun oynamayı düşünüyorum deme sakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet ÖZKAN -- 30 Ocak 2015; 17:06:33 >
  • Ömrümde hayatımda gördüğüm en saçma konu ya adam Radeon HD 4650 ile GT730 hangisi daha iyi diyor ya

4650 nedir ya DirectX 11 desteği olmayan 6 senelik çöp gibi kart.
    GT730 2 GB 128 bit ve DirectX 11 desteği bulunan 2 senelik düşük dereceli bir kart.

Ek olarak: Bu tarihi eser ekran kartlarıyla oyun oynamayı düşünmüyorsun değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-79D3769B2 -- 30 Ocak 2015; 17:20:05 >

• Adam bu ekran kartını koymus artık mecbur oynucaz test yaptım cs go high da en az 50 fps dolaşırken 80-100 fps pes 13 high sabit 60 fps ets medium 58 fps highde 30 fps veriyor diğer oyunlar zaten boyutu büyük bunları zor indirdim
  • 4650 yi film ve internet kartı olarak kullanınız.4k uhd...........

• Arkadaşlar gt730 dediğiniz gibi çöp bir kart değil ac 3 farcry 3 battlefield 3 cs go ets 2 medium-high arası açıyor ve kasmıyor. Lütfen bilip bilmeden konuşmayın
  • Benim eski ekran kartı hd 4650 di tabi i5 650 işlemciyle kullanınca dx 10 da iyi kötü açmadığı oyun yoktu ama dx 11 gelince kart tarih oldu Bence siz gidin r7 250 falan alın çok daha performanslı olur gt 730 a fazla umut bağlamayın hd 4650 gt 730 falan tarih oldu çoktan
  • Az önce hangisi iyi diye soran birisi kazık yediğini öğrenince kartı savunmaya başlaması ironik...
  • Bu kart bana yetiyor sizden hd 4650 ile gt730 hangisinin daha iyi olduğunu sordum. Yeni kart önerisi istemedim
  • Bende hd 4650 ddr3 var.En son AC4 u 1366*768 hersey low sadece motion blur ve refleks en sonda 23 fps ile oyunu bitirdim.

• 1400TL'yi çöpe atmak

Abi en iyi bilene de toplatsanız gelip buraya bi konu açın sorun bu sistem nasıl diye,1400tl verıp oyunlarda slayt izlemek ne kadar acı bir durum.

Gt730 tavsiyem :(

Mümkünse derhal iade.
  • Böyle konuları görünce insanın bilgisayar dükkanı açası geliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.