Şimdi Ara

ATİ MOBİLİTY RADEON HD 5470 Mİ? İNTEL HD GRAPHİCS 4400 MÜ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ati mobility radeon 5470 ekran kartlı 4gb ram 500 gb hard disk i5 m560 2.67 ghz bir laptop bilgisayarım var. Bütün işlerimi rahat bir şekilde görüyorum. Yeni bir bilgisayar ihtiyaç hasıl oldu. Almayı düşündüğüm laptop bilgisayarın özellikleri 4 gb ram i3 4005u 1.7 ghz işlemci 500 gb hard disk HD graphics 4400 ekran kartı. Ağır oyunlar oynamam. Film izleme ve internet işleri için kullanacağım bir bilgisayar olacak. Oyun olarak sadece dota 2 oynuyorum. Sorum şu şekilde yeni almayı düşündüğüm laptopta dota 2 oynarken sorun yaşar mıyım? Yaşamazsam Grafikleri ve fps oranı kaç olur?
    Şimdiden teşekkürler

• i5 560m, i3 hatta u serisi i5 lerden daha iyidir.
    ati ise hd grafikden daha iyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka fikri olan yok mu arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: midveyafeed1996

Merhaba Arkadaşlar...

Ati mobility radeon 5470 ekran kartlı 4gb ram 500 gb hard disk i5 m560 2.67 ghz bir laptop bilgisayarım var. Bütün işlerimi rahat bir şekilde görüyorum. Yeni bir bilgisayar ihtiyaç hasıl oldu. Almayı düşündüğüm laptop bilgisayarın özellikleri 4 gb ram i3 4005u 1.7 ghz işlemci 500 gb hard disk HD graphics 4400 ekran kartı. Ağır oyunlar oynamam. Film izleme ve internet işleri için kullanacağım bir bilgisayar olacak. Oyun olarak sadece dota 2 oynuyorum. Sorum şu şekilde yeni almayı düşündüğüm laptopta dota 2 oynarken sorun yaşar mıyım? Yaşamazsam Grafikleri ve fps oranı kaç olur?
    Şimdiden teşekkürler

Dota 2 yi rahat rahat oynarsın. ben i3 6100 ve intel hd530 ile orta ayarlarda 75fps , cs go full ayarlardada 75fps alıyorum. hd 4400de çok az bir fark olur. üstelik işlemcide yeni nesil 14nm almanızı tavsiye ederim şarjda daha uzun gider.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Radeon Hd 3850 Hakkında
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.