Şimdi Ara

ATI Mobility Radeon HD5650 ekran kartı sizce nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
14.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptop alıcam ama ATI Mobility Radeon HD5650 ekran kartımı alsam diye düşünüyorum sizce aliyimmi?

Birde son çıkan oyunları çalıştırırmı ve bana kaç yıl idare eder ?

• laptoplar oyun için ideal makinalar değildir(özel çok pahalı modeller hariç) oyun oynarsın ama çok fazla bir şey bekleme
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara duman
    laptoplar oyun için ideal makinalar değildir(özel çok pahalı modeller hariç) oyun oynarsın ama çok fazla bir şey bekleme

ya konuyu hortlatmak gibi olmasında dayanamadim yazacam buraya yahu kardeşim kim demiş laptop oyun oynamak için iyi degildir diye o eskidendi o devirler geçti oynanir kardeşim hemde bal gibi oynanir ben hd 5650 ekran kartli laptobumla arkadaşlarimdaki çogu masaüstü pclerin açamadigi oyunlari açiyorum gta4 ve black ops hariç tüm oyunlar call of duty hot pirsuit pes 11 akliniza ne gelirse oynuyorum hemde laptopun verdigi rahatlik masaüstünde bile yok
  • Laptop gibisi yok Benimde kart ati 5470
  • Özellikle laptopta ati kartları önermiyorum.Çünkü sürücüleri yok. Hatta öyle birşey ki Ati firması kendi ürettiği ekran kartını bile bilmiyor gibi. Resmi ati-amd sitesinde saatlerce dolaşmama ve çok aramama rağmen x 1700,hd 3430-3440 gibi ekran kartlarının sürücülerini ne yaptıysam bulamadım. Sadece modlanmış sürücüler var ama onlar da vasat yazılımlar. Yeni laptop alıyorsanız sürücü desteğini esirgemeyen bir marka alın. Nvidia ortalama her 2-3 ayda bir sürücü çıkarıyor.Hatta laptopunuzun üretici firmasına da bu konuda özen gösterin.
  • ACİL YARDIM!!!
    Geçen hafta Teknosadan Hp DV6 3150 st notebook aldım. Ekran kartı Ati mobility radeon HD 5650. Ürün kutusunda da aynısı yazıyor.
    Ancak bilgisayarda Hp nin kendi programında bilgisayar özelliklerine baktığımda ekran kartını Ati 4250 olarak görüyorum.
    Bu nasıl oluyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeş burdan gpu z indir tekrar bakhttp://www.techpowerup.com/gpuz/
  • Benim Laptobumda ati hd 5650 var gta 4 'ü yüksek kalitede kasmadan oynayabiliyorum bence süper bi ekran kartı
  • quote:

Orijinalden alıntı: adamımkankam

ACİL YARDIM!!!
    Geçen hafta Teknosadan Hp DV6 3150 st notebook aldım. Ekran kartı Ati mobility radeon HD 5650. Ürün kutusunda da aynısı yazıyor.
    Ancak bilgisayarda Hp nin kendi programında bilgisayar özelliklerine baktığımda ekran kartını Ati 4250 olarak görüyorum.
    Bu nasıl oluyor?

Aldığınız laptop çift ekran kartlı.
    Saatin olduğu yerden atı simgesine sag tiklayip HD5650 seçebilirsiniz .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl oldu 2015 ben Atı 5650
  • Bence Ati den uzak dur imkan varsa Nvidia ekran kartı olan modellere bak sonradan pişman olma
  • Yıl olmuş 2021 ben hâla laptobumda kullanıyorum.Zamane oyunlarını hiç kaldırmıyor, Zula'da dahi kastırıyor.Zaten alınmaz bu saatten sonra  

• yalnız değilsin, bende hâlâ kullanıyorum ve daha da kullancağım gibi

• arjina kullanıcısına yanıt

Hocam hangi laptopta kullanıyorsunuz. Birde bu ekran karti football manager 2021 i kaldırır mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sene oldu 2022, ben hala kullanıyorum, daha doğrusu hdd yi söküp ssd yaptım, 2022 model gibi oldu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.