Şimdi Ara

ati mobility radeon hd 5470 1 Gb Sorunum var :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ati mobility radeon hd 5470 leptopum var windows 7 de yükledigimde kendi sitesinden 5470 deilde 5000 serisi olarak görüyor ve faydası olmuyor eskisi gibi ne yapmam lazım yardımcı olablcek varmı? windows 10 ve 8.1 yaptım oto güncelledi ama serisini 5470 sürümünü bi yüklemediati mobility radeon hd 5470 1 Gb Sorunum var :(

• Bu söylediğin bana normal gibi geldi. Bende de ati radeon serisinin kartları böyle gözküyordu. Mesela 6xxx kartlar, hd6000 series olarak gözüküyordu.
    Gpu-Z indirin eğer orada tam modeli yazıyorsa sorun olmaması gerekli. Laptoplar için durum aynı değilse, ben de öğrenmek isterim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ATI yazısını görünce bi efkarlandım
    Normal hocam öyle yazması. XP zamanında da en fazla "ATI Radeon HD 5400 Series" yazardı, direkt modelini vermezdi.
    Dert edilecek bir şey yok yani.
  • peki nie eski verimi alamıyorm :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polfabor

peki nie eski verimi alamıyorm :(
    en basit yolu, youtube dan sizinle aynı ekran kartı ve işlemciyi kullanan kişilerin oyun testlerine bakın. Onlara yakınsa sorun yoktur.
    İçiniz rahat etmiyorsa, DDU ile ekran kartı silip, ati'nin kendi sitesinden tekrar sürücü indirin.

( Her sürücü her model için aynı şekilde verimli olmuyor, sizin ekran kartı için hangi ati sürücüsünün sürümü öneriliyorsa onu kullanın. Atıyorum 2017'de çıkmış bir sürücü daha çok öneriliyorsa onu yükleyin. )

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani HD 5470 dediğimiz kart günümüzdeki ekran kartlarının yanında pire gibi kaldı, ama hatırladığım kadarıyla GTA4 falan oynayabiliyor olman lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu kurunhttps://www2.ati.com/drivers/whql-win8.1-win7-catalyst-15.7.1-oct30.exe

5000 series gözükmesi normal mobilde öyle gözükürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.