Şimdi Ara

windows 8 Ati Mobility HD 5470

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim ekran kartımı windows 8 pro x64 hiçbir türlü görmüyor elinde çalıştığından emin olan driver olan var mı veya bir çözümü olan ? Acil yardım lütfen...

• aygıt yönetıcısınde soru ısaretı felanda mı cıkmıyor ? bıos ekranında göruyor mu ?
    atı nın otomatık drıver bulma programınıındır bır calıstır ne dıcek bakalım
  • aslında ati hd 5470 olarak görüyor ama problem bildirdiğinden durduruldu yazıyor ve ünlem işareti var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayno sorun bendede var dostum hp g62 b16st bende şimdi dvd yapıp temiz kurulum yaptıktan sonra denicem.
  • Aynı sorun bende de var ATI yi gördürmeyi başardım ama harici karta geçmeye kalktıgımda mavi ekrana düşüyor windows 8. birde siz deneyin bakalım
    EXPER NR93D kullandıgım lebtop

http://leshcatlabs.net/files/unifl/12_11/Catalyst_12.11_Beta4_UnifL.exe
  • kaçaksevgilim teşekkür ederim.İndirip kurdum, şimdilik bir problem gözükmüyor...
  • bende indirip kurdum, kurarken siyah ekran geldi. bir kaç kere açma kapamadan sonra açıldı. her açılışta siyah ekran oldu bende kaldırdım. çift ekran kartı olduğu için hala problem devam ediyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne yapacaz bilmiyorum gerçekten çok can sıkıcı bir durum.Asla ATI ekran kartlı bir lebtop almam artık.Sorun İ5 işlemcili ve HD5470 kart olan lebtoplarda yaşanıyor.İ3 işlemcili HD5470 li çift kartlılarda yeni sürücü sorunu çözüyor olmalı benim düşüncem bu yönde.Bir çözümü olmalı bulan varsa Allah (c.c) rızası için banada haber versin hayır duası alır

ekleme: yabancı bir forum sitesinde bi arkadaş driver paylaşmış çalışıp çalışmadıgı hakkında bilgim yok win8 yüklü değil.Durumu bildirirseniz sevinirim
    http://www.4shared.com/zip/RieMtpZl/ATI_Mobility_Radeon_HD_5470_Wi.html

ingilizcesi olan bi zahmet
    "
    Hello all, I have just installed windows 8 final (x64) and I faced the same problems using ATI Catalyst Drivers. I tested with the latest one 12.10 and the black screen rendered when playing hardware accelerated videos.
    My computer is a Sony Vaio VPCEA390X with ATI Mobility Radeon HD 5470 board, I got the oficial sony driver, unpacked and manually installed it. Now, I have Windows 8 installed with video acceleration and no more hassles! I have uploaded the drivers (x32 and x64) so that you can manually install it by using the device manager. Just unzip the files to a folder of your choice and do not select automatically find drivers, point manually to the folder and install the driver. Thats it!"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacaksevgilim -- 6 Aralık 2012; 12:03:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kacaksevgilim

ingilizcesi olan bi zahmet
    "
    Hello all, I have just installed windows 8 final (x64) and I faced the same problems using ATI Catalyst Drivers. I tested with the latest one 12.10 and the black screen rendered when playing hardware accelerated videos.
    My computer is a Sony Vaio VPCEA390X with ATI Mobility Radeon HD 5470 board, I got the oficial sony driver, unpacked and manually installed it. Now, I have Windows 8 installed with video acceleration and no more hassles! I have uploaded the drivers (x32 and x64) so that you can manually install it by using the device manager. Just unzip the files to a folder of your choice and do not select automatically find drivers, point manually to the folder and install the driver. Thats it!"

" Herkese merhaba, bende Windows 8 final (x64) bit yüklü ve ben ATI Catalyst Drivers'de aynı sorunlarla karşı karşıyayım. En son 12,10 ile test ettim, donanım hızlandırmalı video oynarken siyah ekran verdi. Bilgisayarım ATI Mobility Radeon HD 5470 kartlı Sony Vaio VPCEA390X. Bende offical sony sürücüsü var onu manuel olarak yükledim. Şimdi Windows 8 de video hızlandırmada bir sorun yok.
    (x32 ve x64) bit sürücülerini yükledim, indirip manuel olarak aygıt yöneticisini kullanarak yükleyebilirsiniz . Seçtiğiniz bir klasöre dosyaları çıkartın ve sürücüleri otomatik bulmayı seçmeyin, sürücü klasörünü manuel olarak bulup yükleyin. Ve bitti... "

Bende ekran kartı biri Ati Mobility Radeon 5145, diğeri AMD Mobility Radeon HD 7450 olmak üzere iki laptop var, windows 8 otomatik olarak 5145 için "Ati Mobility Radeon HD 4500" serisi sürücüyü, 7450 için de AMD Mobility Radeon HD 7400 serisi sürücüyü otomatik olarak bulup yükledi sorunsuz çalışıyor.
    Sizde Windows 8'i yükleyince sürücüyü otomatik olarak bulmuyor mu?

• cmldrs hocam çeviri için teşekkürler.Otomatik olarak buldugu intel hd graphic.sorun harici ATi kart tanıtmakta.Bunu başarsak bile geçiş tuşu ya çalışmıyor ya siyah ekranda kalıyor yada windows 8 göçüyor.Sorun ATI kartı kullanamamakta.Ve aylardır bu konuda tek bir adım dahi yok
  • Bende de çift ekran kartlı Hp G62 b16ST notebook var.
    1. Intel Hd
    2. Ati Mobility HD 5470

Ne Ati (AMD) sitesinde ne de Hp sitesinde Windows 8 pro 64 bit driverı yok.
    Şimdiye kadar ihtiyacım olmuyordu fakat bugün tv ye hdmi ile bağlantı yapayım dedim ve görüntü aktaramadım.
    Görüntü aktaramamasının sebebi acaba ekran kartının driverından mı kaynaklanıyordur?
  • Hocam şu linkteki sürücü İ5(460m) ve HD5470 makinada sorunu çözdü hatta windows 7 den bile iyi çalışıyor.muhtemelen sendeki sıkıntıyıda giderecektir.
    http://leshcatlabs.net/wp-content/plugins/download-monitor/download.php?id=24

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacaksevgilim -- 10 Şubat 2013; 19:32:31 >
  • win7 kullanıyorum.i3 işlemcili hd 5470 kartlı laptop var.ati sürücüyü kurunca laptop siyah ekranda kalıyor.

internette şöyle bir yazı buldum "Sürücüyü yüklemeden önce BIOS'ta Switchable Graphics Mode seçeneğini Dynamic olarak ayarlayın. Aksi takdirde sürücü yükleme işlemi sonrasında siyah bir ekran ile karşı karşıya kalırsınız."

bu seçenek benim bios ta yok.sürücüyü kurup laptop yeniden açılınca siyah ekranda kalıyor.çözüm de bulamadım.bios son sürüme güncellememe rağmen hala seçenek yok.

assassin's creed 3 i3 işlemciyle oynuyorum lanet olsun.HP lanet ettirdi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.