Şimdi Ara

Geforce GTX 960 sizce nasıl bir ekran kartı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Nvidia Geforce GTX 960 4gb 128 bit
    ekran kartı aldım sizce nasıl bir ekran kartı ? Nasıl ve ne derecede performans alırım ?

• Keşke r9 280x alsaydın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinkolon

Bu gün Vatan 'dan
    Nvidia Geforce GTX 960 4gb 128 bit
    ekran kartı aldım sizce nasıl bir ekran kartı ? Nasıl ve ne derecede performans alırım ?

Kaça aldınız ve kullandığınız işlemci nedir ?

Çok pişman olunacak bir ekran kartı değil fakat şunu da belirteyim güç kaynağınızın yeterli olduğunu ve en fazla Asus gtx 960 Strix 4G modelini aldığınızı varsayarak söylüyorum , mesela Sapphire R9 290 Tri-X ile o kartın arasında sadece 150 lira var , evet enerji tüketimi olarak bazı oyun ve uygulamalarda r9 290 çok müsrif bir kart fakat performans farkı aradaki 150 liradan kanımca epey fazladır

Galax,Galaxy gibi markaların yine r9 290 a yakın fiyatlarda sattığı Gtx 970 modellerine de bakabilirdiniz vatan da yok diğer firmalardan.Hepsi bir tarafa almadan önce şu kadar bütçem ve şöyle bir sistemim var en uygun hangisi olur benim için diye bir konu açabilirdiniz bilmiyorum açmışmıydınız :)

Yinede fiyatı hariç ideal bir ekran kartı hayırlı olsun telaşlanıp kafanıza birde iadeyi takmayın şimdi , performansını da youtube dan "Gtx 960 4G Gameplay" gibi etiketlerle aratarak öğrenebilirsiniz burdaki yorumlardan çok daha yardımcı olur.

• Almadan önce sorsaydınız daha iyi olurdu ama şöyle söyleyeyim;nerden aldığınıza göre fiyatı değişir tabi ama genel olarak çok bir şey oynamayacağı için fiyatına göre sizi memnun edecek bir karttır. En güncel oyunları(witcher 3,gta 5 vs..) ful hd çözünürlükte yüksek ayarlarda rahat bir şekilde oynatır.. güç tüketimi de maxwell mimarisi sayesinde gayet güzel. amd kartlara göre özellikle.. hayırlı olsun kartınız güzel kafaya takmayın
  • 800 liradan fazla verilmez 2 GB 128 bit modele

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım sinerjideki 740 liralık olanını almışsındır.En ucuz orada çünkü.
  • Foruma uzun bir süredir giremedim. Cevaplarınız için teşekkürler. Ekran kartından memnun kaldım.
    E.kartını Vatandan 800TL'ye almıştım kullanmaya başlayalı yaklaşık 1,5hafta oldu ve hiçbir sorun ile karşılaşmadım. Performansıda tatmin edici düzeyde iyi.
    Cevaplarınız için tekrardan Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinkolon -- 5 Temmuz 2015; 6:08:13 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 1050 ekran kartı iyi midir?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.