Şimdi Ara

AMD HD 7990 vs NVIDIA GTX 690 Testler Geldi... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
6.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yani millette para var huzur var kart var performans var bende kös kös bakıyorum manasında idi ve iki kartta çok güçlü aralarındaki çekişme hoşuma gittiği için bakıorum anlamında umarım anlamana yardımcı olmuşumdur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bartınoğlu -- 10 Mayıs 2013; 20:13:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeet Kune Do

yani millette para var huzur var kart var performans var bende kös kös bakıyorum manasında idi ve iki kartta çok güçlü aralarındaki çekişme hoşuma gittiği için bakıorum anlamında umarım anlamana yardımcı olmuşumdur

Tek Resimden O Kadar Anlam Çıkaramadım Hocam K.Bakma
  • bu kart çok gereksiz oldu daha erken ve 690'dan ucuz çıksaydı düşünülebilirdi fakat 8xxx ve 7xx serilerinin çıkmasına az kalmışken çıkması bence saçma . Amd resmen Nvidia ile sidik yarışına girdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth Isilra

bu kart çok gereksiz oldu daha erken ve 690'dan ucuz çıksaydı düşünülebilirdi fakat 8xxx ve 7xx serilerinin çıkmasına az kalmışken çıkması bence saçma . Amd resmen Nvidia ile sidik yarışına girdi

Aynen Öyle Hocam Zaten Daha Önce Çıkması Gereken Bir Karttı Fakat Çok Geç Kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEKLER

quote:

Orijinalden alıntı: Jeet Kune Do

yani millette para var huzur var kart var performans var bende kös kös bakıyorum manasında idi ve iki kartta çok güçlü aralarındaki çekişme hoşuma gittiği için bakıorum anlamında umarım anlamana yardımcı olmuşumdur

Tek Resimden O Kadar Anlam Çıkaramadım Hocam K.Bakma

• quote:

Hocam Testlerde Göze Batan Bir Başka Unsurda , Crysiste AMD Logosunun Olması Sadece Reklamdan İbaret Olduğu Görülmekte Testlere Göre

Normal. Aynı şey Nvidia için de geçerli. Mesela Just Cause 2'de, Mafia II'de AMD kartların performansı benzer yahut daha iyiydi. O oyunlarda da Nvidia kendi teknolojilerini katmakla yetinmişti. Gerçi bu durum bana göre daha iyi. En azından iki taraf da performans sıkıntısı yaşamıyor.
  • Oyun amaçlı alacaklar bu testlere göre gtx 690 çok daha doğru bir karar 5-10fps için neredeyse 1.500tl daha fazla vermeye bence gerek yok vatan'da gtx 690 %8 indirim ile 2.744tl HD7990 ise %25 indirim ile 3.509TL 2 kart'da stok'da yok bu arada

Bir serinin daha sonuna geliyoruz gtx 690'dan sonra 700 serini merak ediyorum gerçekten hazır kart alma arifesinde iken tanıtılır umarım yoksa üst düzey bir kart alıp hemen sonra yeni bir kartın çıkması ve elimdekinin eskimesini istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deagles48 -- 22 Mayıs 2013; 20:06:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deagles48

Oyun amaçlı alacaklar bu testlere göre gtx 690 çok daha doğru bir karar 5-10fps için neredeyse 1.500tl daha fazla vermeye bence gerek yok vatan'da gtx 690 %8 indirim ile 2.744tl HD7990 ise %25 indirim ile 3.509TL 2 kart'da stok'da yok bu arada

Bir serinin daha sonuna geliyoruz gtx 690'dan sonra 700 serini merak ediyorum gerçekten hazır kart alma arifesinde iken tanıtılır umarım yoksa üst düzey bir kart alıp hemen sonra yeni bir kartın çıkması ve elimdekinin eskimesini istemiyorum

Aynen Öyle Hocam , HD 7990 GTX690'a Göre Biraz Önde Gözüküyor Fakat Ortada NVİDİA Teknolojisi Var.HD7990 Çok Geç Çıkmasına Karşın Çok Daha İyi Test Sonuçları Bekliyordum Açıkcası.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Deagles48

Oyun amaçlı alacaklar bu testlere göre gtx 690 çok daha doğru bir karar 5-10fps için neredeyse 1.500tl daha fazla vermeye bence gerek yok vatan'da gtx 690 %8 indirim ile 2.744tl HD7990 ise %25 indirim ile 3.509TL 2 kart'da stok'da yok bu arada

Aynen Öyle Hocam , HD 7990 GTX690'a Göre Biraz Önde Gözüküyor Fakat Ortada NVİDİA Teknolojisi Var.HD7990 Çok Geç Çıkmasına Karşın Çok Daha İyi Test Sonuçları Bekliyordum Açıkcası.

7** serisi çıkana kadar saltanatını sürsün AMD, o seri tam olarak çıksın, benchlere göre iyi bir f/p yaparız artık..

• Performans ve üretim teknikleri açısından aralarında pratikde fark yok fiyata bakıp uygun olanı almak lazım. Her ikiside bir önceki serisinin çift GPU yu tek kartta birleştirmesi ile oluşturulmuş birer SLI tekniğinin optimize edilmesi. Şimdi detaylarda ısı, elektrik tüketimi ve ses bahane edilerek farklar yaratılmaya çalışılıyor nvdia lehine ama öenemsenecek oranda değil o farklar performansda açıkca HD 7990 önde nvidianın diğer physX ve diğer yazılımsal teknolojik farklarıda sadece 1-2 oyunda birşeyleri değiştiriyor o kadar ama GTX 780 veya TITAN ki bunlar aynı GPU ya sahip aynı kartlar tüm birimleri ve teknolojileri aynıdır sadece %15 oranında TITAN daha performanslıdır, sebebide 6 GB ramı, ek shader proccessors ve texturing units lerinin sayısıdır. Detaylı olarak bu kartların oyun performans videolarını paralel olarak AMD Radeon HD 7990, Nvidia GeForce GTX 690 ve GeForce GTX TITAN karşılaştırması başlığından görebilirsiniz. Ayrıca diğer güncel GPU karşılaştırmalarını AMD ATI RADEON HD 7990, 7970 Nvidia GTX 690, 680, 780, TITAN bilgisayar sistemleri vga-gpu incelemeleri ilgili başlıklarda birebir görebilirsiniz...

• GTX 660 Ti SLI ve 7870 Crossfire'ın başarısı görünüyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.