bütçe 90 civarıysa big typhoon öneririm hatta ikinci elleri 60 ytl civarı
ya valla bu sıralar bende almayı düşünüyorum.. havaların ısınmasıyla sıcaklılarda artıyo bir miktar.. birde bizim ev sabahtan akşama kadar güneş alıyo.. bende max 60ytl felan verebilirim.. kasam feel olduğu için sanki big typoon biraz büyük gelir gibi geliyo.. bende bunu düşünüyorum yorumu olan var mı ??? http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=K0218
Nightmare_6 valla kardeş senin fan güzele benziyo özellikleride iyi en iyisi bundan almak benden bundan alırım buyuk ihtimal
Arkadaslar bende amd kullanıyorum.Ancak işlemci ısınması için sadece işlemci soğutucusunun yetmediğini gördüm.(HDD,Ekran kartı,RAM hepsinde soğutucu var)işlemcinin üstünde gigabyte 3d cooler var Sonuçta makınam oyunlarda hala reset atıyor. ancak 2 şeyi gözden kaçırdığımı fark ettim. Birincisi kuzey koprümün üstünde çok rahat sabah kahvaltınızı hazırlayabilirsiniz. İkincisi Everest kasamın egsoz fanı yeterince tahliye yapmıyor.
Arkadaşım bendede aynı reset sorunu var ve işlemcim 60 dereyi buluyo ama sadece işlemcinin ısısı öyle sistem ısısı 15 , 20 derece bide işlemcinin kendi fanı hızlı deviri var cooler master aldım onda ısı daha arttı devir sayısı düşük
ben bıos ayarlarını falanda değiştirdim maıkınayı yakma uğruna evde 3 kişi oyun oynarken ben 20 dakkada iptal