Bildirim
AMD İŞLEMCİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
AMD - ATHLON 64 3700+ SAN DIEGO yu da düşün derim. 235$+KDV
http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1596.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamwalker -- 3 Şubat 2006 15:02:54 > -
quote:
Orjinalden alıntı: sametfly
arkadaşlar AMD ATHLON 64 +3500 veya +3200 işlemciyi en ucuz nerden bulabilirim? ama 939 soket olucak.
3200+ bizim burdaki pc cide(Ankara-Anıttepe) satılıyor 180$ civarı diyor adam.o yüzden 3700+san diego al.illa ikisinden biriyse 3200+.fakat bence D 820
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farabî -- 3 Şubat 2006 15:09:19 > -
hikaye onlar arkadaşım ankaradaysan alta bilgisayar ondan daha aşağı veren yok ben biliom çoooooooookk gezdim tozdum!! -
quote:
Orjinalden alıntı: tharun
hikaye onlar arkadaşım ankaradaysan alta bilgisayar ondan daha aşağı veren yok ben biliom çoooooooookk gezdim tozdum!!
neyi hikaye anlamadım.demek ki iyi gezmemişsin.triceps bilgisayar Anıttepe Ordular Sokak 27/B ANKARA git bak orda var.180$ diyorlar. -
quote:
Orjinalden alıntı: heretic1503
quote:
hikaye onlar arkadaşım ankaradaysan alta bilgisayar ondan daha aşağı veren yok ben biliom çoooooooookk gezdim tozdum!!
neyi hikaye anlamadım.demek ki iyi gezmemişsin.triceps bilgisayar Anıttepe Ordular Sokak 27/B ANKARA git bak orda var.180$ diyorlar.
hikaye dediğim yalan demek değil yani en ucuz dedikleri yer bile pahalı bilmem anlatabildimi?? -
başka nerde bulabilirim? -
ya bizim sitede cafesnet var ona sor istersen dedesezgin@hotmail.com -
quote:
Orjinalden alıntı: heretic1503
quote:
neyi hikaye anlamadım.demek ki iyi gezmemişsin.triceps bilgisayar Anıttepe Ordular Sokak 27/B ANKARA git bak orda var.180$ diyorlar.
180$+ KDV yüksek, daha ucuza bulabilirsin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X