<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by çerkez</i> <br /> <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by turkpala</i> [br benim sana tavsiyem heycan yap fsb yi 180 yap oc yapmıs ol birde anakartının modelini yazarmısın <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
turkpala kardeş, imzama bak[sml2k][sml2k][sml2k]
yav bu bios güncelleme olayını da denemedim. güncel bios driver ını indirmiştim ama kurmak zor olduğundan cesaret edemedim. ama galiba bunu otomatik yapan programlar var. tavsiyelerinize açığım[frndsp]
aslında makine açılırken tam olarak "unkow CPU type" yazıyor. anakartımın da modeli Epox8K3A KT333 DDR. çok memnunum[afro]
epox boardlarda biosu upgrade edebilmek için magic bios diye bir software var ama bendei epox nf2 via lar için de vardır muhakkak bence bi epox un sitesine bak.kendi board unu bul on gore software varsa gorürsün zaten
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme