Bu işlemciyi AMD nin üst modelleri ile değiştirsem performans olarak çok farkedermi yani 2 MB cache li 6000+ işlemcilere geçmem bana çok şey kazandırırmı
katılıyorum, bu saatten sonra anca phenom lara geçiş yapılır.
3600+ ler oldukça iyi oc olabiliyolar.voltaj vermeden 2.5ghz i rahatlıkla görürsün. anakartın izin verirse ve şanslıysan 2.8-2.9 ghz e kadar yolun da var...
*cough* 3050 mhz *cough* 2.9 a kadar mi?ayip oluyor ama kiytirik ocz gold ramler ve takoz denilen msi k9n ile hem de. bence de degistirme degmez. oc dene yaza kadar gitsin alacaksan illa fenom alirsin o zaman.
bende de msi k9n var, bir de 3800+ işlemci.. O/c deniyorum ufak ufak. Şu anda ramlari (667mhz 2*1 Kingston var) 533'e ayarlayıp 2V verdim, ayarlarını da cpu-z'da 333mhz altında gördügüm ayarlara getirdim (5-5-5-15-20-2T gibiydi sanırım). İşlemci de 2.3ghz'de 1.45v civarlarında çalışıyor. Senin ayarların nasıl acaba? Anakartın ya da tecrübesizligimin beni kısıtladıgını düsünüyorum da
ben 3500den 4800 e geçtim hiçbişey değişmedi
bence boşuna masraf
@igorparker ben basliktaki gibi 3600 kullaniyorum ama 3800 degil.pm attim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme