Şimdi Ara

AMD İşlemci ve ATİ Ekran kartları nasıl beraber çalışıyorlar? AMD Vision Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün kendime FX6100 ve Radeon 6870'den oluşan bir sistem topladım. Fakat işlemcinin üzerinde yazan birşey dikkatimi çekti. Dediğine göre FX serisi bu işlemciyi 6800 serisi bir ekran kartı ile kullanırsam normalden daha hızlı oyun performansı, hd performansı felan elde edebiliyormuşum. Bunun şu an aktif olduğunu nasıl anlayabilirim? CPU ile GPU nasıl beraber çalışıyorlar? Programın desteklemesimi gerekiyor? Çok araştırdım fakat herhangi bir on/off butonu veya aktif olup olmadığına dair bir bilgi bulamadım.

• Yok öyle bir şey.
  • yani pazarlama ıvır zıvırımı? gerçeğe dayanmıyor mu? CPU'nun içinden konu ile ilgili broşür bile çıktı.

destekleyen oyunlar sadece bunlarmış zaten..
    http://www.amd.com/tr/vision/shop/cool-apps/pages/games.aspx
  • AMD tüm ekran kartı, gpu, apu gibi ürünlerini tek bir başlık altında topladı iki yıl önce bu da Vision'dı. Gpu ve cpu'nun AMD olması ekstra bir getiri sunmaz. Reklamını yaptığı oyunlar AMD'nin Evolved Game adlı oyun programına dahil olsan oyunlar. O nedenle herhangi bir AMD ürünü ile daha kaliteli bir deneyim yaşayacağınızı söylüyorlar. Cpu+gpu AMD ise ekstra bir destek veya performans gibi bir şey yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.