Şimdi Ara

AMD İşlemci ve Ekran Kartı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar. Mevcut sistemimde AMD FX-X6 6300 işlemci ve Asus HD7850 1GB 256bit ekran kartı kullanmaktayım. İkisini de update etmeyi düşünüyorum. İşlemci olarak yine AMD'den devam edeceğim, ekran kartı olarak ta Asus ile. Tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkürler...

1-İşlemci olarak şunlardan birini düşünüyorum: 8350, 8370. Başka bir öneriniz varsa onu da düşünebilirim.
    2-Ekran kartı olarakta Asus Strix RX480 8GB 256bit DX12 ekran kartını düşünüyorum, başka bir tavsiyeniz varsa listeye alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cadde22 -- 16 Ekim 2016; 20:18:46 >

• fx 8350 alırsan kartıda 2.el alacaksan r9 380 alabilirsin yani 4gb tan aşağı kart alma artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanerşen

fx 8350 alırsan kartıda 2.el alacaksan r9 380 alabilirsin yani 4gb tan aşağı kart alma artık

Tavsiyen için teşekkürler hocam. Sistemimi sıfır olarak toplamıştım, bunları da sıfır alacağım
  • Sıfır 8350 geçmeye değmez.Biraz daha 6300 ile devam et.Amd harici işlemci almayacaksın sanırım.Zen işlemcileri bekle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cool1st

Sıfır 8350 geçmeye değmez.Biraz daha 6300 ile devam et.Amd harici işlemci almayacaksın sanırım.Zen işlemcileri bekle.

Evet AMD'den devam edeceğim. Peki, Zen mimarili olanları da bir göreyim o zaman. Peki ekran kartı olarak RX480 8GB STRIX GDDR5 256Bit nasıl? Buna geçmeli miyim?
  • Amd zen mimarisini bekle hocam bu saatten sonra 8350 ye para verilmez ben 1 yıl önce sattım o işlemciyi şuan 4670k kullanıyorum ve zen mimarisini bekliyorum hadi amd çıkart artık...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_SeDo

Amd zen mimarisini bekle hocam bu saatten sonra 8350 ye para verilmez ben 1 yıl önce sattım o işlemciyi şuan 4670k kullanıyorum ve zen mimarisini bekliyorum hadi amd çıkart artık...

Tamam hocam o konuda kararımı verdim, Zen işlemcileri bekleyeceğim. RX480 8GB STRIX GDDR5 256Bit ekran kartı olarak nasıl peki bir bilgin var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cadde22 kullanıcısına yanıt
    Şu an için yeni nesil alabileceğin en güçlü ekran kartı rx 480.Zen ile birlikte yeni seri ekran katlarıda gelebilir.
  • Fp olduğu söyleniyor lakin ben rx 490 ı bekleyeceğim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_SeDo

Fp olduğu söyleniyor lakin ben rx 490 ı bekleyeceğim..

Tamamdır hocam teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cool1st

Şu an için yeni nesil alabileceğin en güçlü ekran kartı rx 480.Zen ile birlikte yeni seri ekran katlarıda gelebilir.

O zaman ekran kartı için de Zen serisini bekleyeyim, ona göre hareket ederim artık. Teşekkürler.
  •  AMD İşlemci ve Ekran Kartı Tavsiyesi
    FX-8350 ile Rx 480 tam kesişiyor şu tablolara göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete Can Karahasan -- 16 Ekim 2016; 21:20:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

FX-8350 ile Rx 480 tam kesişiyor şu tablolara göre.

Sağol hocam, görseller için teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.