Şimdi Ara

Amd işlemcili uygun bir pc toplamak istiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar öneri ve görüşleriniz için teşekkür ederim tüm araştırmalarım sonucu minimum amd apu sistem toplamaya çalıştım fena değil işimi görmesi önemli parçalar aşağıda yazılı toplam 775 tl tuttu hepsi . Kasa vardı sadece . Ekran da aldım harici asus 22 inç. Şuan sistemi kurmadım ssd daha elime geçmedi geçtiği zaman işletim sistemini kurduktan sonra burdan yazıcam. Ram 2400 netde buldum yanlız çok pahallı olduğu için 1600 tek modül 8 gb ram tercih ettim işimi gayet görür.

Sandisk SSD Plus 120GB 530MB-400MB

A6 6400K 3.9GHz 1MB ATIRadeon HD8470D FM2

CORSAIR VENGEANCE 8GB 1600Mhz DDR3 SOĞUTUCULU CMZ8GX3M1A1600C10

ZALMAN ZM400-LE 400W 120mm Fanlı Güç Kaynağı

MSI A68HM-E33 V2 FM2+ DDR3 MATX VGA HDMI GLAN SATA3 USB3.0

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ziya07 Z kullanıcısına yanıt
    a8 7600 almamak büyük hata a6 6400k kullanıcısı olarak söyleyim dedimde bu arada o işlemci 2800passmark puanı alıyor max 4.7ghzde
  • ziya07 Z kullanıcısına yanıt
    A6 cok dandik işlemci hocam.

• 2011 yılından bugüne a6 işlemci için yapılmış bissuru yorum var . Ayrıca bu bütçe işi maximum 600 tl verebileceğim bir sistem toplamak istedim a6 ne ye göre çöp onuda anlamış değilim zamanında a6 en sağlam işlemcilerdendi . A8 islemci en az 288 lira şuan . Ben a6 yi 160 lira verdim . Burda amaç oyun oynamak değil işimi gören bir pc toplamak bu pc de gayet işimi görecektir. Bazı arkadaşlar çöp demişte:) zaten hali hazırda 12 GB RAM 4 gb ekran kartlı 128 SSD i3 işlemci çok fonksiyonlu giga anakart ve zalman z11 kadar ya toplanmış bir sistemim var . Mesele aynısını almak değil minimum da işimi görecek bir pc . Ben şahsen fiyat olarak tatmin oldum olmaz isem burda yine tartışırız arkadaşlar kötü yorumlarınız için teşekkür ederim. Ayrıca Intel sistem toplamak istemedim . Amd tercih ettim ve ilk defa kullanacağım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.