Şimdi Ara

amd mi? intel mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

c2d x6800
    asus p5n-e slı anakart
    2x1gb kingston 800 mhz hyper x
    7950gtx asus ekran kartı
    160 gb samsung hd
    17 inç philips lcd
    windows WİSTA ultimate
    be quiet dark power 530 watt

2.sistem
    amd x2 6200
    asus m2n-e anakart
    2.1gb kinston 800 mhz hyper x
    8800 gtx aquatank asus ekran kartı
    160 gb hd
    17 inç samsung lcd
    windows Vista ultimate
    be-quiet dark power 530 watt

lütfen arkadaşlar tavsiyelerinizi alabilirmiyim teşekkürler

• intel ama :] Anakart ve ekrankartı değişme şartı ile..
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Chivo

intel ama :] Anakart ve ekrankartı değişme şartı ile..
    quote:

Orjinalden alıntı: x0x

+1907 ama nerde kullanacağını da söylersen dahakolay yardımcı oluruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SorrowOcean

quote:

Orjinalden alıntı: x0x

+1907 ama nerde kullanacağını da söylersen dahakolay yardımcı oluruz

Alıntıları Göster
    oyunlar ve 3d grafik çalışmaları kesinlikle bi oyun canavarı olmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: badbye

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: badbye

bütçe ne?

• quote:

quote:

bütçe ne?

Alıntıları Göster
    farketmiyo hediye olduğu için
  • quote:

quote:

bütçe ne?

Alıntıları Göster
    Tabiki Amd Ama
    Ekranını Değiştirmek şartıyla
    Samsung 226Bw
    O sisteme 19" bile yazık olur ;)

Anakartının Aynısını Bende Kullanıyorum Herhangı bır sorunla karşılaşmadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

farketmiyo hediye olduğu için

Alıntıları Göster
    CORE 2 DUO INTEL-Q6600 589.0000 USD 1 589 USD + KDV
    CORE 2 DUO GIGABYTE-GA-965P-DS3 125.5000 USD 1 125.5 USD + KDV
    DDR2 SDRAM TEAM-2x1 GB DUAL DDR2 800 155.0000 USD 1 155 USD + KDV
    PCIE MSI-NX8800GTS-T2D640E 466.0000 USD 1 466 USD + KDV
    SATA2 SAMSUNG-200 GB SATA2 NCQ 58.7500 USD 1 58.75 USD + KDV
    TFT LCD SAMSUNG-226BW 416.0000 USD 1 416 USD + KDV
    DVD YAZICILAR LG-H42N 33.7500 USD 1 33.75 USD + KDV
    KASA AOPEN-NOUVEAU A07 BLACK 119.0000 USD 1 119 USD + KDV
    POWER SUPPLY / UPS FSP-EPSILON 600W 114.0000 USD 1 114 USD + KDV
    TOPLAM : 2077 USD + KDV

KDV DAHİL TOPLAM : 2 450,86 USD

20 gün beklersen işlemciden 280 dolar kar edersin. Bu sistemle 1500 dolar daha pahalı sistemlerle elde edeceğin sonuçla paratik olarak fark hissetmezsin iyi bir fiyat performans pc bence. Rahat oynayamayacağın bir oyun çıkmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SorrowOcean -- 29 Haziran 2007; 0:32:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Arda

Tabiki Amd Ama
    Ekranını Değiştirmek şartıyla
    Samsung 226Bw
    O sisteme 19" bile yazık olur ;)

Anakartının Aynısını Bende Kullanıyorum Herhangı bır sorunla karşılaşmadım.

Alıntıları Göster
    amd işlemcinden mennunmusun herhalde amd x2 kullanıyorsun
  • quote:

amd işlemcinden mennunmusun herhalde amd x2 kullanıyorsun

Alıntıları Göster
    çok teşekkür ederim sorrow kardeş emeğine sağllıkkk yaptığın sistemi düşüncem

• quote:

çok teşekkür ederim sorrow kardeş emeğine sağllıkkk yaptığın sistemi düşüncem

Alıntıları Göster
    Amd Amd Amd Amd Amd :D Halen Intel Diyen Arkadaşlara Şaşırıyorum Oyun İçin Intel Alınmaaaaaaz Heleki Öle Uçuk Rakamlara Ulaşarak Hayatda Alınmaz Oyun İçin Kullanılcak BİR Makina Tartışmasız Amd Olmalıdır. Sistem İki Bence İİ Seçim Olur..
    Şunuda Unutmayın Intel İn En Şaşırtmacalı Politikası Dahima Çıkadı Modellerde Dikkat Ederseniz İşlemci Yükselttikce Ramlardada Yükselme Oluyor Yani Aslında Size Bellek Veriyor Bunu İİ Takip Edin Reklamlara Kanmayın Boşa Masraf Yapmayın Değmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ada_İnternet

Amd Amd Amd Amd Amd :D Halen Intel Diyen Arkadaşlara Şaşırıyorum Oyun İçin Intel Alınmaaaaaaz Heleki Öle Uçuk Rakamlara Ulaşarak Hayatda Alınmaz Oyun İçin Kullanılcak BİR Makina Tartışmasız Amd Olmalıdır. Sistem İki Bence İİ Seçim Olur..
    Şunuda Unutmayın Intel İn En Şaşırtmacalı Politikası Dahima Çıkadı Modellerde Dikkat Ederseniz İşlemci Yükselttikce Ramlardada Yükselme Oluyor Yani Aslında Size Bellek Veriyor Bunu İİ Takip Edin Reklamlara Kanmayın Boşa Masraf Yapmayın Değmez.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Beka_1907

Fanatiklik her zaman kötüdür. Bende objektif bakıp da halen amd diyen var mı ona şaşırıyorum (zözüm sana değil senin objektif olman zor gözüküyor )

• quote:

quote:

Fanatiklik her zaman kötüdür. Bende objektif bakıp da halen amd diyen var mı ona şaşırıyorum (zözüm sana değil senin objektif olman zor gözüküyor )

Alıntıları Göster
    Benimki Fanatiklik Değil Arkadaşım Ama Bu Gerçek Amd Oyunda Pent-Intel Firmasından Çok Daha Kaliteli Bir Sistemdedir Ama Programlama Vede Ani Yüklenmeli Sistemler Dersen Intel Değil Celeronda Intel Artık :D Pent Derim Ama Asla Oyunda Amd İle Kafa Tutamaz Çünkü Amd De Perfonmans Korunuyor Pent De İse Fermonsı Kendine Özgü Ayarlıyor Vede Tutabildi En Düşük Seviyede Tutmaya Çalışarak kasmalara Yol Açıyor Size Diğer Bir Konudada Söledim Bugün Piyasada Orjinal Oyun Sunucularının Hangisi Intel Kullanıyor Bakın Bulun Bakalım Onlar Bilmiyormu Intelin İyi Oldunu :D Yada Cahiller Pent Vede Intel Firmasından haberlri Yok Yada O Ülkede Sadece Amd Satılıyor Ama Gerçekden Pent Lüx Bence Vede Gereksiz Oyun İçin Makina Kullanıcak Arkadaşlara Boşa Masraftır.

• quote:

Benimki Fanatiklik Değil Arkadaşım Ama Bu Gerçek Amd Oyunda Pent-Intel Firmasından Çok Daha Kaliteli Bir Sistemdedir Ama Programlama Vede Ani Yüklenmeli Sistemler Dersen Intel Değil Celeronda Intel Artık :D Pent Derim Ama Asla Oyunda Amd İle Kafa Tutamaz Çünkü Amd De Perfonmans Korunuyor Pent De İse Fermonsı Kendine Özgü Ayarlıyor Vede Tutabildi En Düşük Seviyede Tutmaya Çalışarak kasmalara Yol Açıyor Size Diğer Bir Konudada Söledim Bugün Piyasada Orjinal Oyun Sunucularının Hangisi Intel Kullanıyor Bakın Bulun Bakalım Onlar Bilmiyormu Intelin İyi Oldunu :D Yada Cahiller Pent Vede Intel Firmasından haberlri Yok Yada O Ülkede Sadece Amd Satılıyor Ama Gerçekden Pent Lüx Bence Vede Gereksiz Oyun İçin Makina Kullanıcak Arkadaşlara Boşa Masraftır.

Alıntıları Göster
    quote:

üzgünüm ama tamamen saçmalamışsın cpu bölümünde biraz araştırma yapan herke gerçekleri görür (yabancı forumlarda daha da ayrıntı var). Her iki firmayı da kendine göre severim ama intel şu an işlemci kriterlerinin %90 ında önde. Tutup %10 luk dilimi öne çıkarmak ya fanatiklikdir ya da kötü niyettir. Bu durumda bence sen biraz (dan fazla) fanatiklik yapıyorsun. Sevgilerimle

• quote:

quote:

üzgünüm ama tamamen saçmalamışsın cpu bölümünde biraz araştırma yapan herke gerçekleri görür (yabancı forumlarda daha da ayrıntı var). Her iki firmayı da kendine göre severim ama intel şu an işlemci kriterlerinin %90 ında önde. Tutup %10 luk dilimi öne çıkarmak ya fanatiklikdir ya da kötü niyettir. Bu durumda bence sen biraz (dan fazla) fanatiklik yapıyorsun. Sevgilerimle

Alıntıları Göster
    Bana Örnek Gösteeer Örnek Bana Bırak Intelin Kendi Çapında Yaptı Modellerin Testini :D Bana Şöle Sağlam Bir Oyu Sunucusu Göster Ayrıca O Kadar İyi Sistem Geliştiren Bir Firma Asla Bu Kadar Sık Vede Fazla Model Yayıpda Alt Modellerini Değersiz Kılmaz Bunuda Göz Ardı Ediyorsun Bana İyi Bir Örnek Göster Sana Katilim Bu Arada Benim Makinamda Pent :D Fanatiklikle Alakası Yok :D

• quote:

Bana Örnek Gösteeer Örnek Bana Bırak Intelin Kendi Çapında Yaptı Modellerin Testini :D Bana Şöle Sağlam Bir Oyu Sunucusu Göster Ayrıca O Kadar İyi Sistem Geliştiren Bir Firma Asla Bu Kadar Sık Vede Fazla Model Yayıpda Alt Modellerini Değersiz Kılmaz Bunuda Göz Ardı Ediyorsun Bana İyi Bir Örnek Göster Sana Katilim Bu Arada Benim Makinamda Pent :D Fanatiklikle Alakası Yok :D

Alıntıları Göster
    quote:

Tam olarak ne istediğini anlamadım oyun sunucusu diye tutturmuşun da orda genellikle maliyet girer işin içine. Hani o noktada haklı bile olsan (ki değilsin ) aramızda kaç kişi oyunu sunucusu olarak kullanacak bilgisayarını. Eğer intel ve amd nin oyun performansını karşılaştırmak istersen google a giriyorsun intel vs amd game performance key word lerini giriyorsun. iyice okuyorsun. Sonra gelip ben yanlış söylemişim eh olur bazen böyle şeyler diyorsun biz de nop diyoruz oluyor bitiyor Ok?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SorrowOcean -- 29 Haziran 2007; 7:31:27 >

• quote:

quote:

Tam olarak ne istediğini anlamadım oyun sunucusu diye tutturmuşun da orda genellikle maliyet girer işin içine. Hani o noktada haklı bile olsan (ki değilsin ) aramızda kaç kişi oyunu sunucusu olarak kullanacak bilgisayarını. Eğer intel ve amd nin oyun performansını karşılaştırmak istersen google a giriyorsun intel vs amd game performance key word lerini giriyorsun. iyice okuyorsun. Sonra gelip ben yanlış söylemişim eh olur bazen böyle şeyler diyorsun biz de nop diyoruz oluyor bitiyor Ok?

Alıntıları Göster
    bencede intel derim. forumlardan okudugum kadarıyla yapılan testlerde intel daha öne cıkar amd den ama amd de o kadar kötü değil tabi intel az farkla önde kanımca :D bilgisayar konusunda fazla tecrübeli değilim ama bende kendimce yorum yapmak istiyorum. bence oyun için ekran kartı ve ram in iyi olması gerekmezmi ? işlemcide önemli ama ekran kartı ve ram in ii olması gerek istediğin performansı alabilmek için. bence bu tartısmalara gerek yok. herkes bi yerde kendi çapında haklı olabilir. dediğim gibi ben pc de fazla tecrübem olmadıgı için belkide bilir kişi gibi konusmussam kusuruma bakmayın. bende fikrimi sölemek istedim. tecrübeli arkadaslar kusuruma bakmasın :D

• quote:

Orijinalden alıntı: karizmatikhero

bencede intel derim. forumlardan okudugum kadarıyla yapılan testlerde intel daha öne cıkar amd den ama amd de o kadar kötü değil tabi intel az farkla önde kanımca :D bilgisayar konusunda fazla tecrübeli değilim ama bende kendimce yorum yapmak istiyorum. bence oyun için ekran kartı ve ram in iyi olması gerekmezmi ? işlemcide önemli ama ekran kartı ve ram in ii olması gerek istediğin performansı alabilmek için. bence bu tartısmalara gerek yok. herkes bi yerde kendi çapında haklı olabilir. dediğim gibi ben pc de fazla tecrübem olmadıgı için belkide bilir kişi gibi konusmussam kusuruma bakmayın. bende fikrimi sölemek istedim. tecrübeli arkadaslar kusuruma bakmasın :D

Alıntıları Göster
    amd derim kesınlıkle

• quote:

Orijinalden alıntı: pasha24

amd derim kesınlıkle

Alıntıları Göster
    Amdci Gençlik Amd Tavsiye eder;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arda

Amdci Gençlik Amd Tavsiye eder;)

Alıntıları Göster
    Benim bildigim AMD nin en son X2 6000+ i var. 6200 ü ilk kez duyuyorum

Ayrica oyun icin o kadar güclü islemcilere gerek yok. E6420 veya Muadili X2 5600+ isinizi cok rahat görür oyun bakimindan. O.C den anliyorsaniz ben E6420 yi tavsiye ederim. Ekran karti olarak da HD2900XT veya XFX 8800GTX XXX edition almanizi tavsiye ederim.

Monitörde kesinlikle Samsung 226BW veya Viewsonic VG2230VM modellerinden biri olmalidir. Ram olarak Mushkin 1066Mhz leri öneriyorum. Anakart olarak Eger AMD alacaksaniz NF590 chipsetli herhangi bi modeli alabilirsiniz ama gücünüz yetiyorsa DFi Lanparty veya Asus Crosshair i siddetle öneririm. Eger intel alicaksaniz Gigabayte nin P35 DQ6 sini öneririm.

Tabii ki oyun sistemlerinde Klavye-fare ikiliside cok önemlidir. Logitech G15+G7 cok iyi bir ikilidir

Son olarak ses sistemi : Logitech Z5500 veya 5450

Böyle bir sistem tabiiki benim hayalim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.