Şimdi Ara

AMD'nin Ryzen işlemcisi hava soğutmayla 5GHz yapıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İnşallah Fx 8370'deki soğutucuyu kutuya koyarlar.Çünkü o gerçekten AMD'nin bu zamana kadar yaptığı en iyi stok soğutucuydu.Hem sessiz hemde tasarımı güzel.
  • Intel AMD'yi batırır el değiştirtir gibi muabbetlere inanmıyorum sebebide belli neden diyecek olursanız Intel AMD'ye para ödemektedir yanlış anlaşılmasın rüşvet yada sen geri dur bu piyasadan parası değil günümüzde kullandığımız her x86 mimari tabanlı cpu hakları AMD'ye aittir ayrıca X86 tabanlı 64Bit cpu'lar içinde aynı durum söz konusu yani AMD cpu üretmeyi bıraksada intel sayesinde geçinmeye devam eder.

• Sertan-57 S kullanıcısına yanıt
    6700k lar 900 tl düşerse o zaman herkes 6700k alır , 6700k performansındaki zenler 700 tl olursa eğer. zen işlemcilerin fiyatları çok önemli ne olcağı ama hala resmi bir açıklama yok hep tahmin var şuanda çoğu kişi merakla bekliyor
  • i7 6700 K 1.100 TL olur anca Ryzen intel'den pahali olsun geme Ryzen alirim neden diye sorarsan AMD baska benim icin :)
  • 5ghzlik ryzen işlemcinin cinebench skoru 4.1ghz i7 6900k ya denk gelmiş. Eğer gaming performansına da aynı doğrultuda yansırsa amdlerin 5ghzi hava soğutmayla kesinlikle görmesi lazım. hatta sıvı soğutmayla 5.7ghzleri görürse 4c 8t bir amd işlemci i7 7700k nın stok performansını verebilecektir. Amd ryzenla daha düşük tdpli işlemciler üretmeyi başardı gibi görünüyor tanıtımlarda. Bu doğrultuda amd işlemciler ısı problemi olmadan umarım rahatlıkla oc olabileceklerdir. Gerçekten sabırsızlkla bekliyorum.

AMD'nin Ryzen işlemcisi hava soğutmayla 5GHz yapıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Sertan-57

i7 6700 K 1.100 TL olur anca Ryzen intel'den pahali olsun geme Ryzen alirim neden diye sorarsan AMD baska benim icin :)

Dolar 3.73 kenmi olacak bunlar ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • brokengineer kullanıcısına yanıt
    5.7 ghz cok yuksek bir deger sanmiyorum ki o degerlere ulasilsin.Hadi ulasildi diyelim gunluk kullanima uygun olmayabilir.Ben en iyi ihtimalle 5.3 ghz baraj olarak goruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brokengineer

5ghzlik ryzen işlemcinin cinebench skoru 4.1ghz i7 6900k ya denk gelmiş. Eğer gaming performansına da aynı doğrultuda yansırsa amdlerin 5ghzi hava soğutmayla kesinlikle görmesi lazım. hatta sıvı soğutmayla 5.7ghzleri görürse 4c 8t bir amd işlemci i7 7700k nın stok performansını verebilecektir. Amd ryzenla daha düşük tdpli işlemciler üretmeyi başardı gibi görünüyor tanıtımlarda. Bu doğrultuda amd işlemciler ısı problemi olmadan umarım rahatlıkla oc olabileceklerdir. Gerçekten sabırsızlkla bekliyorum.

AMD'nin Ryzen işlemcisi hava soğutmayla 5GHz yapıyor

Kaç ghz kaç ghz?? Ne içtin ne yedin bu duruma geldin : ))

• mesela yani. söylemim teorikti. skorlar üzerinden karşılaştırma yapıldığında kabylake in 4.5ghzini yakalayabilmesi için ulaşması gereken malum değerden bahsettim. yoksa işlemciler ne kadar iyi oc olur onu görecez.
  • cann89 kullanıcısına yanıt
    4 cekirdekli 8 izlekli Ryzen 900 TL olursa i7 6700 K 1.100 TL olucaktir.
    bu işlemcinin 900 tl ye Türkiye'de satılabileceğine inanıyor musunuz?
    Şu anda fx 8350 ler 710 tl civarına satılıyor bu ülkede..(2013 te çıkan bir işlemciden bahsediyoruz, artık tedavülden kalkacak ve hala fiyatı bu seviyelerde)
    Kur nedeniyle o fiyatlar hayal..

AMD de yardım kuruluşu değil, kar amacı güden özel bir şirket, eğer daha performanslı işlemci yapıyorsa fiyatı neden bu kadar kırsın ki..
  • sallayan sallayana maşallah.
    işlemcilerin ne çekirdek sayıları belli, ne hızları , ne fiyatları, nede çıkış tarihleri.
    hatta performansları bile soru işareti.
    amd nin yaptığı tek bir resmi açıklama yok.
    beklemeye devam...
  • togi1975 kullanıcısına yanıt
    AMD'yi hepimiz cok iyi taniyoruz baska caresi yok intel'in seviyesinde satarsa iste o zaman kimse almaz intel'le aralarinda 200 TL fark olursa herkes AMD alir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sertan-57 -- 10 Ocak 2017; 15:22:19 >
    İyi de i7 6700k şu anda 1300 tl ye satılıyor en düşük..
    Bu durumda senin teorin ile 1100 tl ye herkesin Zen işlemci alması gerekir..
    900 tl fiyatı nereden çıktı? Zen işlemci ile ilgili hiçbir yerde fiyat yok..Bu fiyatı nereden çıkardın?
    Bekleyelim görelim, Bu arada AMD yi evet iyi tanıyorum, fx 8350 gibi, tek çekirdek performansı berbat olan bir işlemciyi hala 700 tl üstüne satıyor....
  • togi1975 kullanıcısına yanıt
    Bence 900 TL olur baska asagi satamaz ben tahminime gore soyluyorum vatanda suan i7 6700 K 1.650 TL'ye satiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sertan-57 -- 10 Ocak 2017; 15:43:12 >
  • Fiyatlar sizdirilmiş galiba max 500 $ söylentisi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be ne haberler çıkmış zamanında. Bırak 5ghz i 4.2 yi stabil görebilen yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iakten -- 23 Haziran 2017; 15:50:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.