Şimdi Ara

AMD 'NIN ULUSLARARASI GARANTISI YOK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: turk20

Abi bu ne amd yi feci baltaladınız şaştım kaldım

arkadaş yanlış anlamışsın burada baltalanan amd değil amd Türkiye dir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: meke

bu enteresan bir durum, ama yaygın.

mesela uluslararası garantili bir laptop alırsın amerikadan, ama Türkiye o ulusların arasında olmadığı için güzel ülkemizde tamir etmezler.

Ederler arkadaşım. Eğer 50-100 $ lık uluslar arası garanti belgesini alırsan nereye gidersen git teknik servislere başvurabilirsin.

Benim arkadaşım Amerika dan Toshiba aldı ve 78 $ garanti belgesine (uluslar arası) verdi. Türkiye de tamir ettirdi.

Edit: Bu uygulamanın Toshiba ve Dell laptop lar için olduğunu biliyorum. Diğerlerinin uygulaması nasıldır bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Somebodysomeone -- 24 Aralık 2005 22:04:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Acharad

maksat yerel alımları desteklemek. daha çok para dönsün , kazançta aşırı bir değişme bile olmasa bile aynı marka altında daha sık istihdam olsun diye.

Maksat en yakın bayiye yönlendirmek..

Distribütör ün seri numara verdiği belgeler lazım oluyor zaten normalde de... Ya da direkt firmayla görüşmeye gidip oradaki yetkililerle bol bol uluslararaıs görüşmek zorunda kalıyoruz..

tamam iyi güzel de yeni çıkan işlemcileri (opteron 146 vb.) Türkiye'ye getirdilerde biz dE almadıkmı! bizim çok mu hoşumuza gidiyor yurtdışından almak bizi yurtdışından almaya zorlayan gene AMD Türkiye'dir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksıjen -- 24 Aralık 2005 22:22:59 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Somebodysomeone

quote:

mesela uluslararası garantili bir laptop alırsın amerikadan, ama Türkiye o ulusların arasında olmadığı için güzel ülkemizde tamir etmezler.

Ederler arkadaşım. Eğer 50-100 $ lık uluslar arası garanti belgesini alırsan nereye gidersen git teknik servislere başvurabilirsin.

Benim arkadaşım Amerika dan Toshiba aldı ve 78 $ garanti belgesine (uluslar arası) verdi. Türkiye de tamir ettirdi.

Edit: Bu uygulamanın Toshiba ve Dell laptop lar için olduğunu biliyorum. Diğerlerinin uygulaması nasıldır bilmiyorum.

soyleyecegim tek sey bu cevap karsisinda cpu oem deil box olarak geldi....

ki herkes bilir box cpularin evrensel 3 yıl uretici garantisi vardir .... oemlerde extra ucret odemelisiniz yurt disi garanti vede ek garanti icin cunku oemler 1 yıl garantilir evrensel olarak.. trde 2 yıl oluyor bu sure ama isletmeciler sagolsun biryılında ilgilenip ikinci senesinde isi nedense habire yokusa suruyor

• konu yanlis anlasilmis amd islemcimi gercekten severek kullaniyorum vede kullanmaya devam edecegimproblem degil islemciyi usa ya gonderip garantiye sokarim her halikarda. Ama zoruma giden amd turkiyenin piskinligi vede urununun arkasinda olmamasi. Zaten amd nin bu zamana kadar turkiyede yayginlasamamasinin sebebi boyle piskin yoneticilerindendir.Birsey demiyorum sadece turkiye amd ye liyorum.Lanet olsun sizin garantinizadam gibi islerini yapipta turkiyeye disaridaki guncel cesitleri getirtseydide bizde disaridan almasaydik

• Sitede bi elemanın amd'si hasar görmüştü hatta dışarı yollanmıştı acaba ne oldu ses çıkmad ondan.Heralde onunda garantiye girmiyordu.
  • quote:

ev arkadaşım amerikadan laptop aldı, alırken uluslarası garanti için 50 dolar kadar fazla vermesi gerektiği söylenmiş. ama o vermemiş tabi oradan garantili de getirilebiliyo yani.
  • Sırf garantı yuzunden sıcak fırsattakı arkadashlardan 1sıler getırtmek ıstemedım , (ama vazgecdım)
    Sen alırsın bozulmaz ,ben alırım bozulur ..
    1.5 sene onca 5700vıvo kart almıshdım (winfast) vıvo gırısıne elktırık veren 1 kazma yuuznden kartın
    vga+dvı+tv cıkıshlarının cıpı (ramdac(s)) yandı adamlar hic 1sey demeden degıstırdıler 2 hafta ıcınde yenisi gelmıshdı ...
  • konu hort
    son durum nedir
    amd nin uluslararası garantisi var mı yok mu?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.