Şimdi Ara

Amd overclock hakkında yardımlarınızı bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikkle herkese merhaba arkadaşlar.Benim sormak istediğim sorular var;

sistem:Gigabyte 790x-ud4,Ram Kingston Hyperx 800,İşlemci Amd 4800x2 Brisbane,power supply ocz Hx650
    Yaptıklarım ve anlamadıklarım: 2500 - 3000 yapmak istiyorum.Stok fanını kullanıyorum.Yaptıklarım neredeyse herşeyi otomatik yaptım tek yaptığım.Pcı 100,cpu değeri 225 vererek 2810 da çalıştırıyorum.Cpu,kuzey köprüsü,ram otomatikte şuanda manuel yapmak istiyorum ama nasıl yapıcam,nasıl değer vericem anlamadım.Anlarım diyerek açtım manueli optimized olmadığını söylediği voltajlarla oynuyorum yine değişen birşey yok otomatik yapınca otimized olduğunu belirtiyor.

Sorularım;
    1.Coolin quiet açık/kapalı overclockta farkedermi?
    2.Ht olayını neye göre ayarlıyorsunuz? not: (Şuanda oda otomatikte manuel olarak baktığımda ht nin 5x olarak otomatik ayarladığını gördüm.)
    3.Ramler örnek;5-5-5-18 neye göree azaltılıp çıkartırılıyor?
    4.voltaj optimize olmadığını belirttiği halde kaçtan başlayıp optimized olayını yakalamaya çalışmalıyız?

Şuan daki ayarlar ve sıcaklık;

Yardımlarınız için şimdiden ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yolcu_61 -- 26 Nisan 2010; 1:24:19 >

• Beyler ilginizi çekmedi de işlemci onun için mi? kimse bişey yazmadı.Ya da soruları yanıtlıyabilecek kimse yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yolcu_61 -- 26 Nisan 2010; 14:48:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.