Şimdi Ara

AMD Phenom II 940 Kullananlar İçeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bn bu işlemciyi almak istiorm bilgisayarcı flnde ısınır fln bi ton kötü özellik saydı sizin yorumlarının nedir iyi ve kötü yonde

• Biraz forumda araştırırsan böyle bir konu olduğunu görürsün.

Isınma konusu olarak da üst düzey işlemcilere göre normal bir ısınması var , ama kıllanırsan bir tane ocz vandetta veya gladiator soğutma takarsın keyfine bakasın. Kartın O.c. performansı müthiş.
  • hımm q9550 dn aşşa kalırmı birde voltaj artırmadan kç ghz ye kdr çıkıor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thepunisher19 -- 19 Haziran 2009; 15:39:28 >
  • Oyunlarda q9550 ile PII 940 benzer performans sergiler belki intelin işlemicisi biraz daha iyi olabilir. Eğer alabiliyorsan PII 955 al !
  • 955 le 940 arasında n kadar farkoluck o kdra değermiaynı anakart ve ramla kullanıcm
  • Bilgisayarcin kullanmis sanki bu islemciyi de konusuyor. ne cahil adamlar var ya.. elindeki Q9550'yi satip stok eritmeye calisiyordur buyuk ihtimalle. bu devirde boyle bir fiyata sifir Q9550 alacak adam sayisi baya azaldi cunku.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GrkmAdr -- 19 Haziran 2009; 16:26:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: g.adr

Bilgisayarcin kullanmis sanki bu islemciyi de konusuyor. ne cahil adamlar var ya.. elindeki Q9550'yi satip stok eritmeye calisiyordur buyuk ihtimalle. bu devirde boyle bir fiyata sifir Q9550 alacak adam sayisi baya azaldi cunku.

Durum ortada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alx -- 19 Haziran 2009; 16:42:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Böyle bilgisayarcı hala kaldı mı ya? Amd 45nm'ye geçti daha yaranamıyor. Böyle diyen adama ardı ardına 45 kere nanometre dedirteceksin.
  • ben phenom II 940 kullamıyorum son derce güzel işlemci.Ben samsunda oturuyorum burdakı en iyi bilgisayar fırmalarından biri işlemciyi aldıgım zamanlarda samsundan almak istemiştim böyle böyle AMD phenom II 940 var dedim ben onu almak istiyomm adam bana dedi öyle biş işlemci mi varda alcan, daha 4 cekirdekten haberi yoktu yani piyasada bu işten anlamayan cok bilgisayarcı var
  • quote:

Orjinalden alıntı: thepunisher19

Bn bu işlemciyi almak istiorm bilgisayarcı flnde ısınır fln bi ton kötü özellik saydı sizin yorumlarının nedir iyi ve kötü yonde

O bilgisayarcı soyle guzel bir intele vurdursun belki aklı basına gelir.Adamı zorla zivanadan cıkartıyorlar.Sor bakalım hayatında Amd kullanmıs mı?Yada bilgisayardan ne kadar anlıyor?Cok iyi biliyorsa Amd deki muhendislerden harcanıyormus valla.Ulkemizde ne cevherler varmıs haberimiz yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebehram -- 22 Haziran 2009; 14:37:53 >
  • walla bu bilgisayarcıyım diye geçinen acizlerden bıktım yok amd kötüymüşte bilnemne her format atmasını bile pc dükkanı açarsa böyle olur oooo dostum ben kullanıyorum amd phenom 940 her türlü bir basar her uygulamada sana yeter gerisi yalan
  • quote:

Orjinalden alıntı: thepunisher19

hımm q9550 dn aşşa kalırmı birde voltaj artırmadan kç ghz ye kdr çıkıor

intel işlemcilerle kıyaslayamam çünkü hiç intel quad serisi kullanmadım ama q9550 ile duyduklarıma göre aşağı kalır yanı yok , hatta bir kısmı yukarıda kalır .

o.c. performansı mükemmel ötesi. voltajsız (x17) 3.4 ghz , voltajlı 4-4.5 , iyi bir soğutma ile 6.5 ghz ye kadar çıkmış bir işlemcidir bu.

paranı çöpe atmamak istiyorsan kesinlikle amd'nin bu işlemcisini öneririm. Çünkü intelin bu düzeyde bir işlemcisi 475tl den başlamakta.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.