Bizim sitede bu işlemcinin Black Editon oldugu söyleniyor bundan önceki konularda yanlış bilgi verilmiş denip kapanmış konu DH den bir konu http://www.donanimhaber.com/AMD_cift_cekirdekli_Phenom__X2_545_islemcisini_kullanima_sundu-15101.htm ---Genel özellikleri itibariyle Phenom II 550 Black Edition ile benzer özelliklere sahip olan Phenom II X2 545'in en önemli farklılığı ise saat hızının 100MHz daha düşük olması. --- ***Spec kodu HDX545WFK2DGI***
denmiş bu işlemcinin üretimi Ocaktan
ikinci veriyonu ise Spec kodu:HDX545WFK2DGM buda kasımdan itibaren üretilen işlemciler
ben bu işlemciden almak istiyorum ama sorum bu işlemci blackmi değilmi çünkü bazı ama kutuda Black Editon yazmıyor
bide amd nin kendi sitesinde black editon islemciler ile ilgili hiç bir sey yok acaba ondanmı yani BE ile ilgili hiçbir sey yok
Bu arada black olmasada çarpan kilidi kırmak mümkünmü ben daha önce windows üzerinden bir program ile çarpan ları değiştirebiliyordum ama kalıcı değildi kalıcı olabilirmi varmı bunun çaresi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme