TPM : yok Güvenli önyükleme(Secure boot) : yok Geçiş sistemim : BIOS üzerinden yüklerken regedit ile editledim. Yani install.wim'di, appraisers.dll'di hiç ellemedim. Direk orijinal Microsoft'un sitesinden indirdiğim ISO Sistemim : Amd Athlon II X4 640 16GB DDR3 RAM GTX 750Ti Samsung EVO 870 500GB SSD(SATA II ile çalışıyor) Performans kaybı : Neredeyse yok. Windows 10'da kullandığım nasılsa 11'de de aynı Güncelleme : Defender güncellemesi alıyor ama ben manuel kapatıyorum. İşlemci, RAM tüketiyor diye. Yazdığım tarih itibari ile küçük güncelleme vs. gelmedi Umarım bu saçmalığı kaldırırlarda normal bir şekilde indiririz ve güncelleme alırız 12.10.2021 İlk güncelleme geldi ve desteklenmemesine rağmen yüklenmiştir. Umarım böyle devam eder < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan445 -- 12 Ekim 2021; 22:12:19 > |
Windows 11 Desteklenmeyen PC - AMD Athlon II X4 640 ile performans deneyimim - İlk güncellemeyi aldı
-
-
Anakartta UEFI BIOS var mı? SSD (veya HDD), GPT mi MBR mi? Yükseltme mi yaptın, temiz kurulum mu?
-
UEFI hiç yok. SSD ile. Legacy BIOS olduğu için varsılayan olarak MBR. Temiz kurulum yaptım
-
Zaten tüm pc lerde cillop gibi çalışıyor win11... Sırf yeni bilgisayar alsınlar diye microsoft böyle bir çakallık yapıyor... Ama donanımhaber ahalisi yemez :)
-
İşlemci Amd Phenom II X4 965 3.4GHz. Anakart M4A88TD-V EVO/USB3 11 yıllık sistem 1 aydan fazla w11 kurulu w10 dan hızlı. MS olmaz deyip anca fanlarını kandırır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 12 Ekim 2021; 1:15:59 > -
Eski işlemcim. P4den sonra rüya gibiydi. W7de çok güzel deneyim yaşamıştım. Hala kullanıldığını görmek güzel.
-
Athlon 640 dan fx 6350 geçmeye değer mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle değer
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Senin sisteme 640 çok az değil mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam benimki biraz farklı. Anakartım M2N-X PLUS idi. O anakarta X4 640 takılabiliyordu ama BIOS update gerekiyordu, haliyle Windows 7 yükledim ve ASUS Updater kurdum(Windows 10'da mavi ekran veriyor). Orijinal dosyayı indirdim tanıdı, yüklerken bi hata geldi. Geliş o geliş BIOS komple gitti. Sonradan bilgisayaecıya götürüp yaptırdım. Bende onu kullanmayacağım deyip M4A77TD PRO aldım 2. el.
BIOS çöken anakartı ise yapırdıktan sonra sattım
İleride Phenom II X6 1100T alacağım M4A77TD PRO için. Resmi olarak max 1090T gözüksede ayrıntılı araştırdıktan sonra 1100T ile çalıştığını gördüm
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
lenozo z500, i7 3630qm işlemci ve gt740mli ekran kartlı leptobuma yükledim dün, normal windows 10 isosunu yükler gibi yükledim flaş diske, normal boot ederek direk yüklendi, yalnız deffender yine inanılmaz baş ağrısı olmuş, bütün ayarlardan servislerden devre dışı bıraktım baya rahatladı pc. İnternetten birşey indirirken bile salak program her şeyi engelliyor, ne halta yarar bu anlamış değilim, bazı oyunlarda 10da drop oluyodu, 11de o droplar gitti komple. 2 tane güncelleme geldi, ilk yükler yüklemek hemen yüklendi hepsi.
Bu arada orj win 10 kullandığım için, mail adresimi girer girmez hemen orjinal hale geldi 11 sürümü.
En nefret ettiğim olay masaüstünde sağ tıklama tuşu inanılmaz yavaş çalışıyor, bu kadar salakça bir olayı kim akıl etti bilmiyorum ama onu hemen iptal etmem lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 14 Ocak 2022; 14:58:25 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X