Şimdi Ara

AMD Phenom II X2 Black Edition 550, 3100 MHz everclock

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • acaba bu ıslemcıye nasıl overclok yapabılırım bırde cekırdek acma dıye bıse duyudum 4 cekırdek oluyomus o nasıl oluyor acaba overclok yaparsam 4 cekırdekte yaparsam oyun ıcın ıyı bır ıslemcı olurmu acaba averclok cekırdek acmadan anlamıyorum yardımcı olurmusunuz anartımın modelıde budur GA-M61PME-S2P (rev. 1.0 bırde bu anakarta takabılecegım en ıyı ust deuzey ıslemcı nedır uyum saglıcak sımdıden tesekkurler

• baba2144 B kullanıcısına yanıt
    Phenom II X2-550BE iyi bir işlemcidir. Ben de kullandım.
    %80 ihtimal çekirdek açılır ve stok fanla bile 3.8 hızı görür. Daha iyi soğutma ile 4.2 değerine kadar gider. En son 4.72 görenler vardır hava soğutma ile.

Ancak çekirdek açma için ACC destekli anakart (çipset) gerekir. Özellikle AMD 7xx serisi anakartlar bu iş için idealdir. 8xx serisi de oluyor genelde.
    Ancak sizin nForce 6100 anakartta çekirdek açma olayı yok diye biliyorum.

Oc içinse BIOS altında çarpanı artırmanız yeterlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melikulupinar -- 13 Ocak 2014; 14:20:37 >
  • kardes benım anakart gıgabyt GA-M61PME-S2P (rev. 1.0 yane bu anakrtta cekırdek acma olmazmı ama overclok yapılırmı dıyosun tam olarak nasıl yapılıyor acaba napıyım yane bıosta bıraz daha detaylı yazarmısın sana zahmet sagolasın bu anakarrtaa ben bı yerde okumustum overclıok ıyı olmuyomus olurmu sence 4,2 fılan hızı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.