Şimdi Ara

AMD Phenom II X4 920- ''hata'' Lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  AMD Phenom II X4 920- ''hata'' Lütfen yardım

İşlemci : AMD Phenom II x4 920
    Anakart : Gigabyte MA78GM-S2H

-

Ekran kartı : Sapphire hd4850 1gb-256mb bit

Arkadaşlar bilgisayarıma sağ tıklıyıp özellikler dedigimde işlemci kısmında AMD Processor model unknown yazıyor. Bilgisayarımda bi sorun yok kusursuz çalışıyor ama oyunlarda takılmalar yaşıyorum. Ekran kartı ile alakasının olmadıgını sanıyorum. Genellik ile oynadıgım oyun Counter Strike 1.6. Online

Bilgisayarıma format attım sorun geçmedi. Yanında driverlar felan verdiler hepsini tek tek tanıttım yok gene sorun geçmedi. 1 - 2 haftadır bu sorunu araştırıyorum. Acemiyim ayrıntılı bi şekilde yardım ederseniz sorunun sebebini ve bu sorunu nasıl giderebilecegime yardımcı olursanız sevinirim.

İyi günler
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• BIOS'unu güncellemen lazım. Gigabyte sistesinden indirebilirsin...

Seninki ilk çıkan BIOS'tur. Buradan indirebilirsin:
    http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2926#anchor_os

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alx -- 23 Mayıs 2009; 9:09:43 >
  • Hocam nasıl güncelleyecegim lütfen ayrıntılı anlatırmısın bilmiyorumda
  • Yardım edebilicek yok mu ?
  • @bios yazılımını gigabyte ın sitesinden indir.Programı çalıştır.İnternet uzerinden yeni bios u bigisayara kaydet.Daha sonra dosyadan guncellestiri sec.İndirdigin biosu goster.İşleme baslarken bilgisayarda hicbri program acık bırakma.Kararsızlıga yol acmasın.İşlem yapılırken bilgisayara dokunma.İşlme bitince bios a gir fabrika ayarlarına geridondur de sonra istedigin ayarları tekrar yap.
  • anakart cd'sinde live update diye bir program olmasi lazim onu kur o yapar.tr'de oldugumuz icin netinin ve elektriklerin kesilmemesi icin dua etmelisin ama yapan yapiyor biraz gozu kara olmak lazim.soylemesem haberin yoktu mesela soylemedim farzet cd'ye bak.
  • Off bide becerebilsem genede teşekkürler ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD FX-4100 vs. Phenom II X4 965
    13 yıl önce açıldı
    AMD X4 620 için Anakart
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Selamlar!
    BIOIS'u indir, Flash belleğe kopyala (Bellek boş olsun). Belleğin FAT olarak formatlanmış olması gerekir. PC'yi yeniden başlat, BIOS'a gir, menülerden Q-flash seçeneğini bul, onu aç. Otomatik Flasha bakacaktır, biosunu seç ve yükle, are you sure? sorduğunda yes de.

Kolay gelsin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.