Şimdi Ara

AMD Phenom II x4 925

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Fiyat:125 lira

Şu an bu işlemciyi kullanarak ilan açıyorum. Uzun süredir sorunsuz şekilde kullanıyorum. Vatan bilgisayardan sıfır olarak aldım. Hala ilk günkü gibi kullanabiliyorum. DDR4 sisteme geçeceğim için bu sistem boşa çıktı. Hiçbir hız aşırtma denemesi yapılmamıştır. Sadece günlük kullanım için yararlandım. Görselden anlayabileceğiniz gibi stres testi 20 eylül 01.26 da bitirilmiştir.

Ürünü sattıktan sonra herhangi bir nedenle iade edilirse kabul etmeyeceğim. Pinlerde ya da başka bir problem olduğunda benim hiçbir işime yaramayacak çünkü. Bu nedenle ilanı en şeffaf şekliyle açıyorum. Aklınıza takılacak herhangi bir şey olursa cevaplarım. Aşağıya yarım saatlik bir stres testi de koydum. Pinlerin görüleceği bir fotoğraf da mevcut. Stok soğutucu ile birlikte vereceğim.

Tercihim Ankara içinde elden teslim etmek. Şehir dışına havale ardından kargo yapabilirim alıcı ödemeli olarak. İade kabul etmeyeceğim için şehir dışından alınacak olursa her aşamayı fotoğraflayıp en güvenli şekilde paketleme yapacağım. Yine de elinize ulaştığındaki durumu direkt bildirirseniz benden kaynaklanan hataları telafi ederim. Ancak karşı tarafın eline sağlam geçen ürün için satış sonrasında herhangi bir şey yapamam maalesef.

Takas düşünmüyorum. Fiyatın da sorunsuz çalışan, dört çekirdekli ve güncel anakartların birçoğuna uyan bir işlemci için normal olduğunu düşünüyorum.

Donanımhaber üzerinde referansım bulunmadığı için aklınızda en azından bir fikir oluşsun diye başka bir hobiyle alakalı forum üzerindeki referanslarımı inceleyebileceğiniz bir link ekliyorum.
    http://www.akvaryum.com/Forum/member_profile.asp?PF=117945

AMD Phenom II x4 925

AMD Phenom II x4 925

AMD Phenom II x4 925

AMD Phenom II x4 925

AMD Phenom II x4 925
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK AMD PHENOM II X6 1100T
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.