Fiyat: 250 lira Elimde 2 adet 4 gb modül bulunmaktadır.
Hala kullanmakta olduğum, sıfır alınmış ürünlerdir. İki yıldan biraz fazladır kullanmaktayım. Herhangi bir sorun bulunmuyor. Görsellerde 20 eylül tarihinde saat 2 civarında yapılmış windows testi de bulunuyor. DDR4 sisteme geçeceğim için boşa çıktılar.
Ürünü sağlıklı şekilde sattıktan sonra herhangi bir nedenle iade etmek isterseniz almayacağım. Bu nedenle lütfen açıklamaları ve fotoğrafları inceleyin. Kararınızı ona göre verin.
Sistemimde hala çalışmaktadır ramler. Günlük kullanım için faydalandığımdan hız aşırtma yapılmamıştır. Özellikleri fotoğrafta mevcuttur. Windowsun kendi aracıyla test ettim. Eğer yapmamı istediğiniz test olursa satıştan önce yapar öyle teslim ederim. Ancak aynı anda anakartı ve işlemciyi de ilana koyduğum için herhangi birisi satıldığı zaman sistem atıl duruma gelecek. O vakitten sonra herhangi bir test yapmam mümkün değil. Fotoğraflarını açıkça çekip ekledim. Kozmetik olarak da hiçbir sorun yoktur. Windows testi de ekte bulunuyor. Aklınıza takılacak herhangi bir soruya da cevap verebilirim.
Tercihim Ankara içinde elden teslim etmek. Şehir dışından almak isteyen olursa havale ardından alıcı ödemeli kargo yapabilirim. Kargo aşamalarını fotoğraflayıp elimden geldiğince güvenli şekilde gönderirim. Elinize geçmeden oluşacak herhangi bir hasarı kesinlikle karşılarım. Ancak elinize sağlıklı şekilde ulaştıktan sonra iade kabul etmeyeceğim. Zira aynısını vatan bilgisayarda yaşadım. Ramlerde bir kere bile voltaj almış ürünü kabul etmediklerini belirtip değişim isteğimi reddetmişlerdi. Bu yüzden hala kullanmakta olduğum ürünü alıp bir gün sonra bozuk çıktı, hasarlı çıktı, beğenmedim vs. gibi nedenlerle geri alıp çöpe atamam. Bahsettiğimiz para 250 lira gibi bir para olsa da ben ilanı elimden geldiğince açık ve net bir şekilde açtığım halde satış sonrası iyi niyetimin suistimal edilmesini istemiyorum.
Takas düşünmüyorum.Ürünün fotoğrafları ve windows testi aşağıdadır. Forum üzerinden daha önce sadece bir kere ilan açtığım için herhangi bir referansım bulunmuyor.Bu nedenle basşka bir hobi forumunda yaptığım alışverişlerin bulunduğu geri bildirimleri okuyabileceğiniz bir link ekliyorum. Aklınızda en azından bir fikir oluşur.