Şimdi Ara

AMD Phenom II X4 955 BE Satılık sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ İlan Türü #Alınık Anakart/CPU #Anakart
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    AMD Phenom II X4 955 Black edition 3.200MHZ
    Bu işlemciyi bilen bilir son derece müthiş stabil ve kararlıdır. Bana hiç bir zaman sorun çıkarmadı çok ses yapıyor diye stock fanla kullanmadım kendi fanı yerine vatan bilgisayardan aldığım
    XIGMATEK LOKI SD963 INTEL LGA775/1156/1366 & AMD AM2/AM2+/AM3 İŞLEMCİ SOĞUTUCUSUYLA birlikte kullandım daha sessiz ve daha iyi soğutuyor.

Anakart[SATILDI]
    MSI 870A Fuzion Military Class
    Kaya gibi sağlam ve özellik bakımından çok üstün bir anakarttır ve piyasada bulunması çok zordur.
    Belli başlı bir takım özellikleri.
    USB3, SATA3, Yüksek sıcaklıklarda sorunsuz çalışma(Military Class) OC Engine yani ana kartın üzerinde bulunan bir tuş yardımıyla sistem kendini en iyi ayarlarda overclock yapıyor ben bir sefer denediğimde sanıyorum 4.500MHZ'yi görmüştü yanlış hatırlıyor da olabilir. Bu hız aşırtması tamamen güvenli düzeydedir donanımların ısısını baz alarak yapmaktadır sisteme kesinlikle zararı olmaz.

Ram[SATILDI]
    CORSAIR 8GB (2X4GB) VENGEANCE DDR3 1600MHZ CL9 DUAL KIT RAM
    Vatanbilgisayardan alınma garantisi halen devam etmektedir.

Kasa
    GIGABYTE GZ-X2
    Kasa çok sağlam ve şık bir kasadır piyasa fiyatı 150-220 tl arasıdır dileyen araştırabilir. kasa son derece temizdir vuruğu kırığı çiziği bulunmamaktadır.

Power supply
    FSP EPSILON 80PLUS 600W
    Bu powersupply bilen bilir çok iyi bir power supplydir zamanında 270 tlye almıştım yanlış hatırlamıyorsam sesini duymanız mümkün değildir.

Ekran Kartı
    SAPPHIRE HD3870 ATI 256BIT 512MB DDR4 16X PCIE

DVD-CD RW Sürücü
    LG 22X Sata2 DVD-RW

Sistemi satma nedenim bu özelliklerde bir pcyi sadece programlamada kullanıyorum daha az güç tüketen bir donanıma geçmeyi planlıyorum.

Fiyat olarak 740 Tl gibi bir fiyat düşünmekteyim. Belki çok az pazarlık payı olabilir sistemi parça parça satmayı düşünmüyorum çok emek arcayarak parça parça kendi topladığım bir sistemdir yeni bilgi sayar alacak olanların dahi bu sisteme bakmasında fayda var diye düşünüyorum. çünkü çoğu konuda fazla var eksiği yoktur.

Sistemde ekran - klavye mause ve hdd yoktur Hdd olmayışının nedeni Üzerinde yeni aldığım Sandisk Extreme SSD disk vardır ve bu harddiski bu sisteme eklemeyi düşünmüyorum zira şu an piyasa fiyatı 500-600 tl civarında gezmektedir. ve Laptopumla çok stabil ve hızlı çalışmaktadır.

Saygılarımla.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opyan -- 15 Şubat 2014; 13:52:54 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK AMD PHENOM II X6 1100T
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.