Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 13900K Sistemimi Takas etmek istiyorum. Satın Al 11 Temmuz 2023 03:46 1 1 13900K Sistemimi Takas etmek istiyorum. işlemci : 13900Kanakart : MPG Z790 EDGE WIFIram : xpg 32gb ddr5ekran kartı : XFX 6900XTfan : cooler master 340mm sıvı soğutmakasa : Xpg battlecruiserMonitor : Asus ProART PA279cv(Birden fazla mevcut fakat mac studio'da manitör yok ise satmayı pek düşünmüyorum.)disk : Samsung 500gb nvme M.2(başka disklerde var yine m2 ama ilk aklıma geleni yazdım. anakart 4 tane m.2 destekliyor.)arkadaşlar yukarıdaki sistemi m2 mac studio ultra ile takas etmeyi düşünüyorum. alıpta kullanamayan veya intel bir sisteme geçmek isteyenler olursa tekliflere açığım.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Tekirdağ Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 13900K Sistemimi Takas etmek istiyorum. [SATILDI] Alınık Ryzen 9 5900x