Şimdi Ara

AMD Phenom II X4 955 Overclock [Yardım] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam bendede aynı ıslemcı var sıvı sogutmayla su an 4 ghz deyım bıostan artırdım stabıl olarak kullanıyorum yuzde yuz load da sıcaklık 41 derece oluyor sızce bu sıcaklık normalmı
  • Nasıl ya . Bende 60 a kadar çıkıyor. 140 lira saydım bir de o kadar thermaltake frio'ya . Sizce yanlış taktığımdan dolayı mı böyledir ? Bu arada bir fanının bir pervanesini kırdım yanlışlıkla 2-3 derece daha arttı sıcaklık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ex.rider -- 12 Eylül 2011; 22:25:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ex.rider

Nasıl ya . Bende 60 a kadar çıkıyor. 140 lira saydım bir de o kadar thermaltake frio'ya . Sizce yanlış taktığımdan dolayı mı böyledir ? Bu arada bir fanının bir pervanesini kırdım yanlışlıkla 2-3 derece daha arttı sıcaklık

hocam sıvı sogutma dıyorum 500 tl saydım dıyorum sen bana ne dıyosun
  • 41 derece ne güzel işte daha ne istiyorsun ki :D
  • daha bır sey ıstemıyorum sordum sadece ıyımıdır dıye bu arada senın sıcaklıkda ıyı aynı fan ile 965 kullandım 4 ghzde 55 ile 60 arasıydı tabı kasada cok buyuk etken sogutmada
  • 4.5 4.6 ghz ye çıkaramaz mısın sıvı soğutmayla ? Ben deniyecektim ama güç kaynağıda yetersiz kalıcak gibi 550w çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ex.rider

4.5 4.6 ghz ye çıkaramaz mısın sıvı soğutmayla ? Ben deniyecektim ama güç kaynağıda yetersiz kalıcak gibi 550w çünkü.

benim 500 w yarın yenı guc kaynagı aldıktan sonra denıcem
  • Haberleri bekliyorum :D
  • işlemci stabilse hava soğutmayla 4.1 Ghz yeterli
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.