Aynen hocam forumdan 2.el satın almanyı planlıyorum.
bi tek benmi açamadım şu çekirdekleri ya deli oldum valla msı 970a g-45 anakart var
Arkadaşlar bu işlemciyi almak istiyorum, yalnız nereye baksam stokta yok yazıyor, satın alabilecim bir yer varsa lütfen söyleyin.
quote:
Orijinalden alıntı: Gogoesteban
Arkadaşlar bu işlemciyi almak istiyorum, yalnız nereye baksam stokta yok yazıyor, satın alabilecim bir yer varsa lütfen söyleyin.
aynen ben de tüm planlarımı bu işlemci üzerine kurmuştum. Kafeye çekecektim 30 tane. 1 tane çekip deneyeyim dedim +2 çekirdek açıldı. İşlemciyi çok beğendim. Ama şimdi 29 taneyi alamayacağım :(
quote:
Orijinalden alıntı: noneik
quote:
Orijinalden alıntı: Gogoesteban
aynen ben de tüm planlarımı bu işlemci üzerine kurmuştum. Kafeye çekecektim 30 tane. 1 tane çekip deneyeyim dedim +2 çekirdek açıldı. İşlemciyi çok beğendim. Ama şimdi 29 taneyi alamayacağım :(
Ben bir taneyi bulamadım sen inşallah 29 taneyi bulursun hiç bir şey yapamazsam 50 TL fazla verip yurtdışından getirtcem yada başka bir işlemciye bakacaz artık ama 95w' luk doğru düzgün tek işlemci bu.
Arkadaşlar bu sitede var gözüküyor, isterseniz bir arayıp sorun gerçekten var mı?