Acer Nitro 5 değişim talebi
Arkadaşlar merhaba,
Acer nitro 5 bilgisayarım garantisinin bitmesine 2 ay kala bozuldu. Garanti Arena Bilgisayar firmasına ait ama cihaz ilk 2 ay içinde arıza vermediği için SMS infocomm diye bir firmaya göndermem gerektiğini söylediler. Bende gönderdim. Ekranın ve bataryanın değişmesi gerekiyormuş. Garanti kapsamında yurtdışında parça siparişi vermişler, yasal olarakta 20 iş gününde parçalar değiştirilip cihazım bana gönderilecekti. Pazartesi 20. İş günü doluyor. Firmayı aradım, bana Tayland'dan parçaların gelmediğini ve tamir işleminin yetişemeyeceğini söylediler. Yasal olarak para iadesi ya da cihaz değişimi isteyebileceğim söylendi.
Para iadesi saçma olur şu anda ilk alındığından 2 katından daha fazla sıfırı. Değişimi nasıl talep edicem. Tüketici hakem heyetine başvurmak gerekiyormu. Başvuruyu hangi firmaya yapacam cihaz n11 üzerinden Bozdan bilgisayar adlı bir firmadan alındı. Garanti Arena bilgisayar da tamir SMS infocomm diye bir firmada. Yardımcı olursanız sevinirim.
Acer Nitro 5 birden bozulması
Arkadaşlar merhaba,
Acer Nitro5 marka laptopumu 1,5 yıldır sorunsuz kullanırken birden ekran kilitlendi ve bir kısmında çizgi çizgi beyaz şeritler oluştu. Tuş kombinasyonları çalışmadığı için reset atmak zorunda kaldım. Tekrar çalıştırdığımda ekranın %80 ni siyah renkte üst kısmında da beyaz çizgi halinde şeritler gözükmekte ses geliyor ışıkları da yanıyor ama ekran gelmiyor. Sorun ekranda mı yoksa ekran kartında mı sizce.
Ayrıca cihazı 2020 Nisan, ayında satın almıştık 2 yıl garantili bize kesilen fatura 2020 Nisan ayı ama garanti 2019 yılı Aralık yazıyor garantim benim cihazı satın aldığım tarihten itibaren geçerli değil mi. Cevaplarsanız sevirim arkadaşlar.
İ7 3770 mi İ5 4670K mı?
|
|
|
|
|
Araç altına su girmesi
|
Sistem Değişikliği Hk.
|
Meslek: Müşteri temsilcisi
7c5a636b9a74e452580121ef0b2aeb02D.jpg |
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.266
İkinci El Bölümü Mesajları: 62
Konularının görüntülenme sayısı: 7.121 (Bu ay: 88)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.123 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic