Şimdi Ara

AMD Phenom II x4 965 BE (AM3) işlemci soğutucu tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • konu gayet açık. Oyunlarda falan can sıkıcak şekilde çok ses çıkarıyor. Ve ben overclock planlıyorum. Bu şekilde kimbilir nasıl olur. Onun için 80-90 tl civarı bir fan arıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulobey10 -- 26 Temmuz 2012; 15:43:05 >

• Yardım edecek yokmu :(
  • Peki hepsiburada güvenilirmidir ? Daha önce alışveriş yaptınızmı ? Vatandan falan birkaç ufak alışveriş yaptım ama bundan hiç yapmadım.

Birde benim anakart AM3/AM3+ soketli. Bunda ise am2 yazıyor. Birbirine uyumlu olurmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulobey10

konu gayet açık. Oyunlarda falan can sıkıcak şekilde çok ses çıkarıyor. Ve ben overclock planlıyorum. Bu şekilde kimbilir nasıl olur. Onun için 80-90 tl civarı bir fan arıyorum.

xigmatek thor's hammer 3.6 ghz de kullanıyorum senin işlemcini 40 dereceyi geçmedi.normalde 3.3 te 30 derece

Edit:kasan normal kasayda sığmaz özel oyuncu kasasına ihtiyacın var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimboo -- 27 Temmuz 2012; 21:12:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Peki hepsiburada güvenilirmidir ? Daha önce alışveriş yaptınızmı ? Vatandan falan birkaç ufak alışveriş yaptım ama bundan hiç yapmadım.

Birde benim anakart AM3/AM3+ soketli. Bunda ise am2 yazıyor. Birbirine uyumlu olurmu ?

hepsiburada güvenilirdir. Ufak tefek sorunlar olabilir ki, onlar eskiden veresiye veren bizim bakkalda da oluyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimboo

quote:

konu gayet açık. Oyunlarda falan can sıkıcak şekilde çok ses çıkarıyor. Ve ben overclock planlıyorum. Bu şekilde kimbilir nasıl olur. Onun için 80-90 tl civarı bir fan arıyorum.

xigmatek thor's hammer 3.6 ghz de kullanıyorum senin işlemcini 40 dereceyi geçmedi.normalde 3.3 te 30 derece

Kasam Feel Hurricane belki biliyorsundur. İnternetten bi bak. Sığarmı ?

Bu soğutucunun fanı yok. Fan takıp ta kullanıyorsun değilmi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kasa ufak , Thor takilir ama kapak kapanmaz :)

Corsair H80 tak ( bütce durumunu bilmiyorum ) push/pull olarak 2 adet 120mm fan tak . Cpu yu 4,2 de günlük kullan .

• quote:

Orijinalden alıntı: trumpet

Kasa ufak , Thor takilir ama kapak kapanmaz :)

Corsair H80 tak ( bütce durumunu bilmiyorum ) push/pull olarak 2 adet 120mm fan tak . Cpu yu 4,2 de günlük kullan .

Zaten yan kapakyaki cam kırık yani kapak açık sayılır :D

Sunbeam core contact freezer daha uygun geldi thor's hammer pahalı
  • yanlış konuşmak istemiyorum akasa nero soğutucusunu kullanıyorum 2500k ile normalde 28-32 yük altında max payne 3. btf 3 oyunlarında 38 dereceyi gördüm ama amd de nasıl sonuc verir bilmem... amd de kullananlara sormak lazım..
  • sunbeam corecontact iyidir.

• Edit:kasan normal kasayda sığmaz özel oyuncu kasasına ihtiyacın var.
  • quote:

quote:

quote:

sığıcağını sanmam ve evet ekstra olarak 120 mm fan alman lazım ister 1 tane ister 2 bende 1 tane var ama kasanın eksoz fanı işlemci fanının dibinde 2 fan var gibi bişey oluyo

• quote:

quote:

quote:

quote:

sığıcağını sanmam ve evet ekstra olarak 120 mm fan alman lazım ister 1 tane ister 2 bende 1 tane var ama kasanın eksoz fanı işlemci fanının dibinde 2 fan var gibi bişey oluyo

benim kasa küçücük. 185mm ama içine 16 cm'lik bi cetvel rahat sığdı yanı 16 cm'lik soğutucular sığar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.