Bildirim
AMD Phenom II x4 965 BE (AM3) işlemci soğutucu tavsiye
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yardım edecek yokmu :( -
-
Peki hepsiburada güvenilirmidir ? Daha önce alışveriş yaptınızmı ? Vatandan falan birkaç ufak alışveriş yaptım ama bundan hiç yapmadım.
Birde benim anakart AM3/AM3+ soketli. Bunda ise am2 yazıyor. Birbirine uyumlu olurmu ? -
quote:
Orijinalden alıntı: sulobey10
konu gayet açık. Oyunlarda falan can sıkıcak şekilde çok ses çıkarıyor. Ve ben overclock planlıyorum. Bu şekilde kimbilir nasıl olur. Onun için 80-90 tl civarı bir fan arıyorum.
xigmatek thor's hammer 3.6 ghz de kullanıyorum senin işlemcini 40 dereceyi geçmedi.normalde 3.3 te 30 derece
Edit:kasan normal kasayda sığmaz özel oyuncu kasasına ihtiyacın var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimboo -- 27 Temmuz 2012; 21:12:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Peki hepsiburada güvenilirmidir ? Daha önce alışveriş yaptınızmı ? Vatandan falan birkaç ufak alışveriş yaptım ama bundan hiç yapmadım.
Birde benim anakart AM3/AM3+ soketli. Bunda ise am2 yazıyor. Birbirine uyumlu olurmu ?
hepsiburada güvenilirdir. Ufak tefek sorunlar olabilir ki, onlar eskiden veresiye veren bizim bakkalda da oluyordu. -
quote:
Orijinalden alıntı: jimboo
quote:
konu gayet açık. Oyunlarda falan can sıkıcak şekilde çok ses çıkarıyor. Ve ben overclock planlıyorum. Bu şekilde kimbilir nasıl olur. Onun için 80-90 tl civarı bir fan arıyorum.
xigmatek thor's hammer 3.6 ghz de kullanıyorum senin işlemcini 40 dereceyi geçmedi.normalde 3.3 te 30 derece
Kasam Feel Hurricane belki biliyorsundur. İnternetten bi bak. Sığarmı ?
Bu soğutucunun fanı yok. Fan takıp ta kullanıyorsun değilmi ? -
Kasa ufak , Thor takilir ama kapak kapanmaz :)
Corsair H80 tak ( bütce durumunu bilmiyorum ) push/pull olarak 2 adet 120mm fan tak . Cpu yu 4,2 de günlük kullan .
quote:
Orijinalden alıntı: trumpet
Kasa ufak , Thor takilir ama kapak kapanmaz :)
Corsair H80 tak ( bütce durumunu bilmiyorum ) push/pull olarak 2 adet 120mm fan tak . Cpu yu 4,2 de günlük kullan .
Zaten yan kapakyaki cam kırık yani kapak açık sayılır :D
Sunbeam core contact freezer daha uygun geldi thor's hammer pahalı -
yanlış konuşmak istemiyorum akasa nero soğutucusunu kullanıyorum 2500k ile normalde 28-32 yük altında max payne 3. btf 3 oyunlarında 38 dereceyi gördüm ama amd de nasıl sonuc verir bilmem... amd de kullananlara sormak lazım.. -
sunbeam corecontact iyidir.
Edit:kasan normal kasayda sığmaz özel oyuncu kasasına ihtiyacın var. -
quote:
quote:
quote:
Bu soğutucunun fanı yok. Fan takıp ta kullanıyorsun değilmi ?
sığıcağını sanmam ve evet ekstra olarak 120 mm fan alman lazım ister 1 tane ister 2 bende 1 tane var ama kasanın eksoz fanı işlemci fanının dibinde 2 fan var gibi bişey oluyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Bu soğutucunun fanı yok. Fan takıp ta kullanıyorsun değilmi ?
sığıcağını sanmam ve evet ekstra olarak 120 mm fan alman lazım ister 1 tane ister 2 bende 1 tane var ama kasanın eksoz fanı işlemci fanının dibinde 2 fan var gibi bişey oluyo
benim kasa küçücük. 185mm ama içine 16 cm'lik bi cetvel rahat sığdı yanı 16 cm'lik soğutucular sığar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X