Şimdi Ara

AMD Phenom II x6 1075T ile ilgili bi kaç soru.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi ben ne kadar cpu-z resmi gördüysem hepsinde multiplier: 15x diyor. Fiks yani

Benim cpu-z x15.0 (4-17.5) diyor. Bunun sebebi nedir? Overclocklamıştı biri bi ara şimdi normal ayarlarında o yüzden buraya yazıyorum. Overclock ile bunun bağlantısı nedir? tam olarak noluyor burda?

• işlemcinizin çarpan ayarları ile oynanması mümkün olduğu için hız aşırtma yapılmış, eğer sıcaklık değerlerinizde herhangi bir problem yok ise güvenle kullanmaya devam edebilirsiniz.
  • bunu bende düşündüm ama 1075t black edition değil. Çarpan ayarlarının hep sabit olması gerekmiyor mu? Bi şekilde açılabiliyomuymuş yoksa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ecmelt

bunu bende düşündüm ama 1075t black edition değil. Çarpan ayarlarının hep sabit olması gerekmiyor mu? Bi şekilde açılabiliyomuymuş yoksa?

http://www.cpu-world.com/CPUs/K10/AMD-Phenom%20II%20X6%201075T%20-%20HDT75TFBK6DGR.html

linkteki bilgilere göre turbo ile 3 çekirdeğe kadar daha hızlı çalışabiliyor,belki bu nedenle çarpan farkı görünüyordu..turbo için 3500mhz demişki 17.5 çarpan değeri yapar

• Tamam..yani bi gariplik yok diyosunuz? Bide resimleri koyayım emin olmak için teşekkürler şimdiden herkese.

Bu tüm sitelerde gördüğüm değerler:

Bu bende gözüken değerler:

1070T diyor birde onu fark ettim.. 1075t ama ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ecmelt -- 21 Mayıs 2014; 0:25:56 >

• Tamam çok teşekkürler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.