Şimdi Ara

AMD PhenomII X6 1100T voltaj ve çarpan düşme problemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Birincisi ben anakarta dandik demedim. Sadece onceki neslinde yani m4a78 kodlularin bir cogunda 125w destegi yoktu dedim.
    62 derece az bir sicaklik degil. windows ayarlarindan sicaklik ozellikleri aktif olabilir. biosta bir suru ayar var bunlar aktif olabilir. bende de 1055 var vendetta 2 ile su anda 33 derecede calisiyor. carpani dusurmesi sicakliktan belli de sicaklik niye? bunun uzerinde durmak daha mantikli gibi...
    montaji kendiniz mi yaptiniz?
  • bende bir makine daha var dört çekirdek 965 be onda akasa soğutucu var oda aynı prime 95 testinde 65 lere kadar çıkabiliyor işlemcilerin mimarisini benzer kabul edersek gerçek yük altında x6 1100 t nin bu sıcaklıklara çıkması kaçınılmaz .Ha şöyle bir durum var normal kullanımda takip ediyorum 55 dereceyi geçmiyor bir ara ekran kartım varken oyunlarda filan max 55 derecedeydi.Şu anki durumu yazayım cool and quiet açık voltaj 1.22 ısı 37 derece masaüstü..C&Q da sizin voltaj kaç gözüküyor ve tam yük altında kaç gözüküyor acaba.
  • 965be deneb cekirdegine sahip. 1100 truban. bende 2 deneb 1 tane truban var. Su sogutmanin hava sogutmadan daha iyi olmasini beklerdim. 1.21 ve 31 derece...
    965be de benim xigmatek in uyduruk su sogutmasi var. o bile 33 derecede calistiriyor...
  • bende öyle olmasını beklediğim için almıştım zaten ama görüntü hariç pek performanslı değil şu termal macunu bir yenileyeyim ben en iyisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakaz

quote:

Orijinalden alıntı: pahloptaoy

Hem AMD'den hem de Asus'tan teknik destek aldım ancak çözemedim. Hala overclock yapamıyorum. Olur da bir çözüm bulursan çok yardımı olur. Teşekkür ederim.

üreticilerden aldığınız teknik destekte ne öneriyorlar ?

Bios güncellemesi, cool and quietin kapatılması, biosta bi iki başka ayar yaptırdı ama hiçbiri işe yaramadı. Sıcaklıkla ilgili bir şey yaptırmadılar. Ama vaktim olduğunda ben de o konunun üzerine gideceğim, belki sıcaklıktan kaynaklanıyordur. Benimkinde 50-52 derecelerde oluyordu yanlış hatırlamıyorsam. Bu kadar düşük sıcaklıkta olması saçma ama bi denemek lazım tabi.

• sıcaklık olayı çok saçma 62 derece diyorlar ama anakart sensöründen alınan sıcaklık bilgisi bu normalde çekirdek sıcaklıkları 55 derece civarında oluyor çarpan düşmesi.Kazara anakart sensörü yanlış ölçse belkide cpu hiç kendi hızında çalışmayacak sürekli 800 mhz de kalacak.
  • 150 liralık anakartla 6 çekirdek işlemci çalışmıyor arkadaşlar anakartı değiştim sorun düzeldi bilginize..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakaz

150 liralık anakartla 6 çekirdek işlemci çalışmıyor arkadaşlar anakartı değiştim sorun düzeldi bilginize..

Demistim hocam
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.