Şimdi Ara

★★★ AMD R SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ ★★★ (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
908
Cevap
14
Favori
40.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: montevo

biri bana sanal süper çözünürlüğü analtaiblir mi?lcdye bağladım pcy,i çözünürlük 2550 ye vb çıkıyor ama değiştiridğimde görüntü gelmiyor.nedir burdaki durum?

sanırım vga ile bagladınız. hdmi ile bağlamış olsaydınız mesela ekranınız normalde 1280*720 ekran kartında görüntü tekrar işlenerek mesela 2k 2556x1440 yada 4 k 3656 × 2664 görüntü görüyorsunuz. teorik olarak daha net ama bana net gelmedi. sadece bench yaparken o çözünürlükte kaç fps aldığını görmeme yarıyor...

kısacası bu.
  • sitede sorun var eklemeleri yakında yapıcam.
  • djduke kullanıcısına yanıt
    yok hdmı ile bağladım,gene tık yok.şuan 2048x1536 gi i acayip bi değer tuttu.
  • Sapphire Amd Radeon R7 250X Vapor-X 2GB 128Bit GDDR5 (DX12)

ekran kartını almak istiyorum 300 tl civarı

Güç kaynağım 420 watt bu ekran kartımı kaldırır mı.
  • 150 watt gözüküyor ekran kartı. bilgisayarın diğer bileşenleri de önemli cevap için ve psu 420 watt ama gerçek mi değilmi bu da önemli.
  • Benide ekleyin. Sapphire R7 370 Nitro.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • R7 M265 ekle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazılım kısmını değiştiriyordu amd yanlış hatırlamıyorsam bir gelişme var mı bu durumla ilgili
  • quote:

Orijinalden alıntı: antking

yazılım kısmını değiştiriyordu amd yanlış hatırlamıyorsam bir gelişme var mı bu durumla ilgili

Benim bildiğim kadarıyla en son OpenGPU diye çıkarıcaklardı yanı driverlar açık kaynaklı olucak bu işden anlayanlarda kendi driverlarını yapıcak fazla fark olmaz ama en fazla 4-5 fps fazla alırsın.
  • R9 270 mi Gtx 750 ti'mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barçalı-batu

quote:

Orijinalden alıntı: antking

yazılım kısmını değiştiriyordu amd yanlış hatırlamıyorsam bir gelişme var mı bu durumla ilgili

Benim bildiğim kadarıyla en son OpenGPU diye çıkarıcaklardı yanı driverlar açık kaynaklı olucak bu işden anlayanlarda kendi driverlarını yapıcak fazla fark olmaz ama en fazla 4-5 fps fazla alırsın.

O zaman daha bir hareket yok. Ya ben anlamiyorum kagit ustunde amd cok cok iyi ama yazilimdan dolayi surunuyor sistem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beni ekler misin hocam msi r7 370
    Bu mesaja eklenen görseller:

• r9 380 4gb sapphire nitro
  • benide eklerseniz memnun olurum.

SAPPHIRE NITRO Radeon™ R9 380 4GB with backplate

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 10 Mart 2016; 22:23:32 >
  • MSI R9 380 4G benide ekleyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tntberkay -- 24 Mart 2016; 11:00:26 >
  • tmm
    Benide eklermisiniz hocam Asus R9 290 DirectCU II O.C
    İsterseniz ekran kartlari kullanan arkadaşlar kim kaç mhzde kullanıyor onlarida paylaşsinlar o değerleride yanlarina yazalim overclock yapan arkadaşlar birbirine yardimci olmuş olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overlord7134 -- 26 Mart 2016; 1:35:27 >
  • valla ben 3dmark11 testleri atın demiştim ama pek atan olmadı....
    3dmark 1gb gibi bi yer kapliyor pcde indirip o testi yapmak bayaği zaman alicaktir fury mark yeterli bence .
    fury mark kullandıklari değerlerde yazsın herkes hem konuya hareketlilik gelmiş olur
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.