Şimdi Ara

★★★ AMD R SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ ★★★ (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
908
Cevap
14
Favori
40.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: djduke

quote:

Orijinalden alıntı: Kaçan Aşık

quote:

Orijinalden alıntı: djduke

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Overlord7134

quote:

Amd R9 280X ASUS ROG PLATINUM kullanıyorum ,

elektirikler gittiğinde sonra tekrar açmaya çalıştığımda ekran kartına güç gidiyor lakin ekran kartı görüntüyü yansıtmıyor monitöre ,

kartı slotdan çıkarıp taktğımda düzeliyor sorun sizce ne olabilir ?

Güç kaynağı ile ilgili olabilir mi ?

700 wat kullanıyorum çok canımı sıkıyor bu aralar ayrıca 3 kisa bip alıyorum ramler düzgün çalıısıyor ama.

Kabloları bi kontrol edin hocam ekran kartina ve psu giren hepsi doğru takılmışmı?

hepsi doğru hocam zaten şu an normal çalışıyor sıkıntı fişi çekildiğinde yada elektirik gittiğinde çalışmaması aslında karta güç geliyor ,
    güç ışıkları yanıyor ama kart görüntüyü yansıtmıyor hatta kartın ortasında matrix yazısı o mavi yanıyor ama sonra bu şekilde olduğunda beyaz yanıyor ,

böyle bir sıkıntı işte :) askerden yeni geldim allahdan çalıştı yoksa kafayı yerdim bakalım ne kadar götürücek bir sıkıntı var ama anlıyamıyorum ekran kartı mı psu mu anakart mı....

kasanızda statik elektrik olabilir. fişteki topraklamayı kontrol edin.
    2. anakart yada güç kaynagınızda da sorun olabilir...
    ilginç bir sorun anca deneme yanılma yoluyla bulunabilir kolay gelsin.

hocam ssd ile ilgisi olabilir mi ?

SSD mi ucu kırık ben onu bant ile destekliyorum o şekilde çalışıyor. ?

ssd de olsa ekrana görüntü gelir sistem açılmaz.. sizin sorun ekrana hiç görüntü gelmemesi değil mi

aynen hocam dogru sölüyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: orhanglşt

Merhaba arkadaşlar masaüstü bilgisayarım için ekran kartı bakıyorum FSX için. 400lirayı geçmeyecek Nvidia GT740 DDR5 128Bit Sınıfında Ekran kartı bakıyorum. Default olarak şu anki sistemim sorun çıkarmıyor ama eklentiler binince fps düşüyor yerin dibine. Şu anki özellikleri Core 2 Duo E8300 2.83GHZ 6M Önbellek, 8GB DDR3 Ram, HD5450.

Hocam Bi Yardımcı Olaydınız İyiydi. Hala Kart Almadım.
    Bu ikisi arasında kaldım.
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-r7-360-o-c-edition-gddr5-2gb-128bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html#genel-bakis

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-r7-360-oc-gddr5-2gb-128-bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html#genel-bakis

• Katılmak istiyorum !

AMD R7 250
    INTEL E8400
    6GB KINGSTON & HI-LEVEL RAM
    P4 350WATT PSU
    GIGABYTE G41-MT-S2
    GIGABYTE CHASSIS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FunSociety -- 23 Haziran 2016; 17:36:19 >
  • Beyler markada kararsızım lütfen yardim edin .
    Bu kartlardan hangisini secmeliyim + islemci olarak hangisni secmeliyim
    Msi r7 370
    Sapphire r7 370
    Asus r7 370
    intel i3 6100 mü yoksa amd fx 6300 mü
    not=(sistem oyun için)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rainxd R kullanıcısına yanıt
    Sapphire modelini öneririm 50 lira msi verecek bir şey yok(asus modelin, direk eliyorum ; yanlış hatırlamıyorsam 4-5 derece daha sıcaktı).İşlemciyi kesinlikle i3 6100 seç tek çekirdek performansı daha yüksektir bazı oyunlarda 5-6 fps fark eder.
  • Ekleyebilir misin ? Sapphire R9 380X Nitro
  • mutlu2107 M kullanıcısına yanıt
    Abicim i3 6100 r7 370 kullancam iyi performans alırmıyım
  • Msi r9 280 kullanan var mi ?
  • http://support.amd.com/en-us/download/desktop?os=Windows+10+-+64#

2017 ilk driverı geldi... denemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djduke -- 18 Ocak 2017; 0:18:48 >
  • Hocam katılmak istiyorum. Ekran kartı modelim: R9 380 4GB
  • bende ekle katdeşim r9 380 4g modeli asus
  • Crimson ReLive Edition 17.7.1 Optional

kullanıma sunulmuştur

http://support.amd.com/en-us/download/desktop?os=Windows+10+-+64
  • Asus 290x ile rust oyununda sabit fps alamıyorum bazen anlık düşüşler oluyor oc yapsam bir faydasını görürmüyüm ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatic

Asus 290x ile rust oyununda sabit fps alamıyorum bazen anlık düşüşler oluyor oc yapsam bir faydasını görürmüyüm ?

işlemci ne çözünürlük ne
  • djduke kullanıcısına yanıt
    işlemci i5-4590 çözünürlük 1080p.
  • bence oyun kaynaklı. format atıp sıfırdan kurulum yapabiliyorsanız belki çözüm olabilir eğer sistem kaynaklı ise.
  • Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.7.2 şimdi indir ücretsiz yapabilirsiniz.

Radeon Software Crimson ReLive Edition, AMD'nin yüksek performanslı oyun oynamak ve ilgi çekici VR deneyimleri sağlamak için gelişmiş grafik yazılımıdır. Dikkat çeken anlarınızı yaratın, yakalayın ve paylaşın. Zahmetsizce performansı ve verimliliği artırın. Endüstri lideri kullanıcı memnuniyeti, titizlikle test edilmiş kararlılık, kapsamlı sertifikasyon ve daha fazlasıyla Radeon Software'i deneyimleyin.

Bu sürücülere açık bir tartışma konusu var. Ayrıca bir makale var burada hazır yeni geliştirmeler bazı bazı ilave bilgi ile.

17.7.2 sürücüsü, oyuncuların ve oyun geliştiricileri için yüksek performanslı oyunların ve çekici VR deneyimlerinin kilidini açmak için AMD'nin endüstri lideri yazılımını ilerletecek ve güçlendirecektir.

Radeon Software 17.7.2, AMD'nin endüstri lideri özelliklere sahip oyuncularına verdiği sözü, performansı ve kaya gibi sağlam istikrarı şu ilerlemelerle geliştiriyor:

Geliştirilmiş Eşitleme'nin (Enhanced Sync) tanıtımı, oyun oynama hızını artırmaya ve yırtılmayı azaltmaya yardımcı olan bir görüntüleme teknolojisidir. Ayrıca , Overwatch ile test edildiğinde, yüzde 34 daha düşük gecikme ve yüzde 92 daha düşük çerçeve varyansı da sağlıyor.
    Radeon Chill'e, kare hızını etkileşimli olarak düzenler ve şu anda dünyanın en büyük 40 oyununu destekleyen ve dizüstü bilgisayarlar, multi-GPU ve Radeon XConnect özellikli sistemler için önemli yükseltmeler. Radeon Chill, Legends Legion'u ile çok yüksek ayarları kullanırken şimdi HP Omen'de pil ömrünü yüzde 30 arttırıyor.
    Radeon WattMan'ın kapsamlı kontrolü, güç durumu denetimleri ve bellek artırımı ile performansı artıran veya güç tasarrufu sağlayan takograf ile de yükseltildi.
    Geliştirilmiş Oyun Duyarlılığı, sürücü yükünü azaltarak Tom Clancy'nin The Division ile yüzde 31'e (50ms) kadar daha hızlı tepki verme ile sonuçlandı.
    Radeon Software 17.7.2, kare hızını sınırlayan ve DirectX 12 ve çoklu GPU desteği ile güç tasarrufu sağlayan Çerçeve Hızı Hedefleme Kontrolü, Perde-Ekran Renk Kontrolleri ve Radeon Ayarları ile rafine edilmiş renk kontrollerinin yeniden başlatılması gibi oyuncular için daha da fazla özellik ile doludur , Catalyst Kontrol Merkezi'nde bulunan özelliklerin çoğunun yeniden tasarımı.

Yeni Özellikler ve Geliştirmeler

Radeon Ayarları

Radeon Ek Ayarları kullanımdan kaldırıldı ve değiştirilebilir grafikler, renk derinliği ve piksel biçimi için daha önce desteklenen kontrolleri hepsi Radeon Ayarları'na taşındı.
    Radeon ReLive

Artık kayıt veya yakalama için bit hızı 100Mbps'ye kadar destekleniyor.
    Kamera şeffaflığı için yeni kontroller eklendi.
    Kayıt veya yakalama esnasında daha az yük için optimize edilmiş bellek kullanımı.
    Anlık Replay Kaydetme, Zamanlayıcıları Yer Paylaşımı Araç Çubuğuna Kaydetme ve Akışa Bağlı Şebeke Bağlantısı Sorunları için yeni bildirimler eklendi.
    Geliştirilmiş Ses Kontrolleri: Radeon Software Crimson ReLive Edition, özelleştirilebilir mikrofon ses kontrolü, yakalanan tekrarlar için ses artırımı ve mikrofona bas-konuş (fare + klavye) desteği desteği sunuyor.
    Radeon Chill

Şimdi DirectX®12 ve Vulkan'ı destekliyor. Yeni ve desteklenen oyunlar hakkında daha fazla bilgi içinhttp://www.radeon.com/chill adresini ziyaret edin .
    Artık Multi-GPU'yu destekliyor.
    Şimdi Hybrid Graphics sistem yapılandırmalarını destekliyor.
    Artık Radeon XConnect Technology sistem yapılandırmalarını destekliyor.
    Geliştirilmiş Senkronizasyon

Gelişmiş Senkronizasyon, ekranın yırtılmasını en aza indirirken latans ve kekemelik kilidi açılmamış bir kare hızında azaltırken yardımcı olan bir görüntüleme teknolojisidir. Gelişmiş Senkronizasyon, Dikey Yenilemeyi Bekle açılır menüsünden Radeon Ayarları Oyun Yöneticisi'nde bulunur.
    Görüntü Başına Renk Kontrolleri

Kullanıcı Başına Parlaklık, Renk Tonu, Kontrast ve Doygunluk ayarlarını yapabilmenize olanak sağlayan Radeon Ayarları Ekran sekmesinde Görüntü Başına Renk Kontrolleri kullanılabilir.
    Oyunun Duyarlılığı

Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.7.2, DirectX®9'da geliştirilmiş oyun oynamak için optimizasyonlar ve DirectX®11 oyun başlıklarını seçme özelliklerine sahiptir.
    Radeon WattMan

Artık hafıza altı hızını destekliyor.
    Artık güç durumu kontrollerini destekliyor.
    Kare Hızı Hedef Kontrol

Şimdi DirectX®12 ve Multi-GPU'yu destekliyor.
    Gölgelendirici Önbellek

Shader Önbellek şimdi seçkin DirectX®9 başlıkları için destekleniyor.
    Radeon Software Vanguard Beta Programı

Radeon Software Vanguard Beta Tester programı, seçilen katılımcıların AMD ile doğrudan çalışacakları bir kanal açarak, Radeon Yazılımı için tutkularını paylaşacakları bir ses ve platform oluşturmayı amaçlıyor. Radeon Software Vanguard programı hakkında daha fazla bilgi içinwww.Radeon.com/Vanguard adresini ziyaret edin .
    Radeon.com Geribildirim ve Özellik Oylama

Radeon Software geribildirim ve oylama oylamasında güncellendi. Radeon Software'in geribildirimini sağlamak ve gelecekteki Radeon Yazılımı özellikleri hakkında oy vermek içinwww.radeon.com/feedback adresini ziyaret edin .

Sabit Konular

Mass Effect ™: Genişletilmiş modda bağlı bir HDR ekran ve ikincil bir SDR ekranı kullanıldığında Andromeda yanlış renklerle karşılaşabilir.
    Radeon WattMan'ı kullanırken fan devirleri yükselmiş kalabilir ve 3D iş yüklemelerinden sonra boşta kalma durumlarına düşebilir.
    Bazı video oynatma uygulamaları, AMD FreeSync ™ teknolojisi etkin şekilde tam ekranda kekeme yaşayabilir.
    Radeon ReLive, Microsoft Office uygulamalarını yakalarken kayıtlarda bozulma yaşayabilir.
    ALT + SEKME tuşunu kullanarak görev değiştirirken Radeon ReLive kayıt veya akış sorunları yaşayabilir.
    Bilinen Sorunlar

Radeon WattMan fan ayarları, Radeon Software'in varsayılan ayarlarına 17.7.2'ye yükselebilir.
    Tekken ™ 7, bazı Radeon RX 380 Serisi grafik ürünlerinde bir çökme yaşayabilir (Bölüm 13).
    GPU Ölçeklemesi, bazı DirectX®11 uygulamaları üzerinde başarısız olabilir.
    Radeon Ayarlarında eksik geçiş nedeniyle 4x Multi-GPU sistem yapılandırmaları AMD CrossFire teknolojisi modunu başarısız olabilir.
    Bazı korunan içerik uygulamaları BluRay içeriği oynatılırken bir HDCP hata kodu alabilir. Bir geçici çözüm, bağlı olan ekranın fişini çekin ve yeniden takın ya da ekranı kapatıp tekrar açın

http://support.amd.com/en-us/download/desktop?os=Windows+10+-+64

• s.a arkadaşlar benım asus r9 380 oc 4g modelı var kart standart 990 öhz de caşılıyo oc yapınca olmuyor tekrar 990 a geri donuyor neden olabılır
    konuya benıde ekleyın
  • Güncelleme yayini yapiyosunuz daa ürün yok piyasa da ne zaman gelicek ne zaman giriş yapicak stoklara ne zaman girş olucak bilgisi olan yokmu.???

• quote:

Orijinalden alıntı: NHTSRC

s.a arkadaşlar benım asus r9 380 oc 4g modelı var kart standart 990 öhz de caşılıyo oc yapınca olmuyor tekrar 990 a geri donuyor neden olabılır
    konuya benıde ekleyın

O.C HANGİ PROGRAMLA YAPIYORSUN.. bence geri dönmüyor o.c yapamıyorsun gibime geldi.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.