picosure lazer orijinalliği
merhaba arkadaşlar ben mevcut birkaç dövmemi sildirmeyi düşünüyorum ve son 1 haftadır internette bu konuyla alakalı ne var ne yok araştırıyorum. q switch lazerin artık pek tercih edilmediğini ve picosure lazerin daha etkili olduğunu öğrendim. fakat bu makinenin sahteleri de çok varmış. cynosure markanın ürünleri orijinal oluyormuş ama çoğu dövme silme işlemi yapan veya medikal cihaz satan yerlerde picosure adı altında satılan cihazlara denk geldim. bu tarz makinelerden uzak mı durmalıyım çünkü yaşadığım şehirde imkanlar kısıtlı ve 2 yerde picosure lazer olduğunu öğrendim ve birinde görselini atacağım lazer cihazından var. sizce ne yapmalıyım? dövmemi sildircem diye de derime zarar verdirmek istemiyorum. bilgi sahibi olan arkadaşların cevaplarını bekliyorum.
Aliexpress iade süreci
aliexpress den gömlek almıştım bu sabah geldi fakat beğenmedim çok kalitesizdi ben de direkt anlaşmazlık başlattım ve şu aşamada kaldı. Bu aşama ne kadar sürüyor bilen var mı?
Sosyal ilişkiler çok değişmiş
Çok uzak değil 2-3 yıl öncesine kadar insanlarla özellikle karşı cinsle tanışmak, sohbet etmek, arkadaş olmak, flört etmek vs çok zor değildi ama son 2 yıldır toksik bi ilişkiden çıktığımdan beri kimseyle konuşmadım denesem de olumlu dönüş alamadım sonra dedim acaba bende mi bi sıkıntı var diye ama çevremde de aynı şeyleri yaşayanlar olduğunu gördüm bunun sebebi ne olabilir ki neden artık sosyalleşmek bile bu kadar zor. siz de aynı şeyleri yaşıyor musunuz yalnız mıyım değil miyim merak ediyorum galiba bu gidişle yalnız yaşayıp yalnız öleceğim :D
İlamlı İcra Takibi Tebliğ Mazbatası
merhaba bi üründen dolayı tüketici hakem heyetine başvuruda bulunmuştum haklı bulundum ilamlı icra takibi başlattım 1 ay önce, biraz önce de UYAP dan dosyalara baktığımda bugün yeni dosya eklenmiş tebliğ mazbatası yazıyo ve üzerine iade diye kaşe vurmuşlar bu ne anlama geliyor paramı alamayacak mıyım, bu süreç nasıl işler? şimdiden teşekkür ederim.
1151 Soket İşlemci Tavsiyesi
|
Ekran Kartı Tavsiye
Ekran kartımı yükseltmek istiyorum bu pc ye en yeni ve iyi ne olur
msi b150m pro vdh
i5 6402p
12.000 ₺ Pc tavsiyesi
|
Kilo almama rağmen zayıf görünüyorum
|
361k kafam karışık
|
kilo almaya çalışıyorum
|
Son Giriş: 24 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 139
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 12.029 (Bu ay: 156)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 19 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic