Şimdi Ara

AMD R5 M530 aldım R7 M340 çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
5.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ekran kartına AMD R5 M530 yazıyordu. R7 M340 çıktı. Bu nasıl bi olay anlamadım gitti. Lütfen anlayan biri yardımcı olsun

Edit:

Sorun çözüldü. Belki aynı sorunla karşılaşan birileri olabilir diye paylaşmak istedim.

Sorunun çözümü çok basitmiş. Ekran kartını güncelleyerek sorun halledildi. Şu an kendi ekran kartı gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temmuz07 -- 12 Ekim 2017; 0:12:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kafana yatmıyorsa iade et..
  • otur sukur namazi kil.

r5 530

med. 1366x768 30.4 fps

r7 340

med. 1366x768 44.9 fps

• seni kazıklamışlar

• Hocam bilgisayardan anlamıyorum. Yani bu R7 daha mı iyi değişmeme gerek yok mu?

• kuzgun_ kullanıcısına yanıt
    Zaten öyle yapmayı düşünüyorum ama şu an bilgisayara ihtiyacım çok. R7 Eş değer ya da iyiyse göndermemeyi düşünüyorum. Ne dersiniz hangisi daha iyidir

• temmuz07 T kullanıcısına yanıt
    hicbir seyden anlama r5 mi daha iyi yoksa r7 mi?fiat 500 mu daha iyi yoksa ferrari 430 mu?senin kafa karisikligin 530 340 olmasindan ama basina bakacaksin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anladım hocam yani siz kalsın diyosunuz. Bahsettiğim gibi bilgisayar konusunda pek bilgim olmadığı için ben destekler mi desteklemez mi hangisi daha iyi olur bilemiyorum. İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim

Oradaki r5 veya r7 amd ekran kartının neslini ifade ediyor. sonra gelen rakamlar ise ekran kartının seviyesini ifade eder.. nvidia tarafında ise ilk rakam nesil'ini sonraki rakam ise seviyeti ifade eder 1-4 giriş seviyesi 5-6 orta seviye 7-9 üst seviyeyi(segmenti) ifade ediyor diye biliyorum.. yani size gelen diğerine göre daha yeni nesil ama seğment olarak biraz düşük bir kart ama performans olarak daha iyi..
    Anladım hocam çok teşekkür ederim. Çok kararsız kaldım. Bilmiyorum nasıl yapsam göndersem mi daha iyiyse kalsa mı

Daha iyi hocam. Şanslısınız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Whippoorwill kullanıcısına yanıt
    Sanırım çoğu kişi r7 m340 ın daha iyi olduğu görüşünde. Cevabınız için teşekkürler

yani düşük grafik isteyen orta segment oyunları oynarsınız 64bit 1021 mhz, dx12 desteği var... ne vezir eder ne de rezil iş görür cinsinden.. benim de aldığım ilk laptopta nvidia 520mx vardı crysis 3'ü oyatmıştı ama en düşük ayarlarda.. (ekran kartı güncellemeleri önemli var ise güncelleme yapmayı ihmal etme)
    Çok teşekkürler

• Öncelikle yardımcı olmak isteyen herkese çok teşekkür ederim. Sorun çözüldü. Belki aynı sorunla karşılaşan birileri olabilir diye paylaşmak istedim.

Sorunun çözümü çok basitmiş. Ekran kartını güncelleyerek sorun halledildi. Şu an kendi ekran kartı gözüküyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kuzgun_

Oradaki r5 veya r7 amd ekran kartının neslini ifade ediyor. sonra gelen rakamlar ise ekran kartının seviyesini ifade eder.. nvidia tarafında ise ilk rakam nesil'ini sonraki rakam ise seviyeti ifade eder 1-4 giriş seviyesi 5-6 orta seviye 7-9 üst seviyeyi(segmenti) ifade ediyor diye biliyorum.. yani size gelen diğerine göre daha yeni nesil ama seğment olarak biraz düşük bir kart ama performans olarak daha iyi..

Yok hocam yanlislik var r(x) x= ekran karti sinifini ifade eder. 340 taki 3; neslini, 4 ise seviyesini gosterir. Yani 5.Siniftaki 3. Neslin 4. Seviyesi oluyor.

Yani r7 r5ten daha ust sinifta r5 530 5. Nesilken r7 340 3. Nesil yani 2 sene onceki ekran karti

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.