Şimdi Ara

AMD R7 250x Tabanlı Sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aşağıdaki gibi bir sistem toplamayı düşünüyorum yorumlarsanız sevinirim.

Dipçe: HDD kasa gibi şeyler eklenicektir

• Bütçeniz ne kadar? Daha güncel mimarili ekran kartı alın.

• umut_baris kullanıcısına yanıt
    Bütçem 1000 tl civarı fazlasına çıkamıyorum malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vicaren

Dostum , sadece imzama bak diyorum.

Ben de bu yılın başlarında İnventus'tan satın almıştım , aldıktan kısa süre sonra aldığım firma dahil hemen tüm firmalarda stoktları bitmişti ta ki senin konunu görüp Vatan Bilgisayar stoklarında ve en çok satan ekran kartları listesinde görene kadar

Bütçen kısıtlı , kimseye kulak asma fiyatına ve teknolojilerine baktığımızda son 5 yıl içerisinde çıkmış fiyat/performans oranı en iyi ekran kartı 1,000 TL lik bütçe de kesinlikle düşünülmeli ben uzun süredir stoklarda göremediğim için tavsiye veremiyordum ama Vatan da 308₺ ya stoklardaysa düşük bütçelere gözüm kapalı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provisioner -- 16 Ağustos 2016; 3:20:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Provisioner

quote:

Orijinalden alıntı: Vicaren

Dostum , sadece imzama bak diyorum.

Ben de bu yılın başlarında İnventus'tan satın almıştım , aldıktan kısa süre sonra aldığım firma dahil hemen tüm firmalarda stoktları bitmişti ta ki senin konunu görüp Vatan Bilgisayar stoklarında ve en çok satan ekran kartları listesinde görene kadar

Bütçen kısıtlı , kimseye kulak asma fiyatına ve teknolojilerine baktığımızda son 5 yıl içerisinde çıkmış fiyat/performans oranı en iyi ekran kartı 1,000 TL lik bütçe de kesinlikle düşünülmeli ben uzun süredir stoklarda göremediğim için tavsiye veremiyordum ama Vatan da 308₺ ya stoklardaysa düşük bütçelere gözüm kapalı tavsiye ederim.

Eyvallah kardeşim çok sağol

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bu sistemi alın. X4 840 her ne kadar daha fazla çekirdekli olsa da G4400'ün performansı daha iyi ve yeni nesil.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkayjan

Hocam bu sistemi alın. X4 840 her ne kadar daha fazla çekirdekli olsa da G4400'ün performansı daha iyi ve yeni nesil.

Yeni nesil oyunlarda çekirdek farkı baya hissediliyor diye biliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.