Şimdi Ara

AMD R9 280x mi GTX 760 Mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güze o zaman :) PSU olarak 80 plus 600 wat bakmıştım fakat tam hatırlamadım mobilim de bakamıyorum. Sizin öneriniz varsa :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim. . gmyo31 mobilim şuan bakamıyorum, akşam bakarım sagolun.

Ben dolar bu kadar yüksekken çok oynayacagını sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker179

Güze o zaman :) PSU olarak 80 plus 600 wat bakmıştım fakat tam hatırlamadım mobilim de bakamıyorum. Sizin öneriniz varsa :)

PSU olarak FSP Raider Serisi 750W 80+Silver modelini alabilirsin.

240 TL fiyatı var.Normalde 300+ fakat indirimdeyken ka!ırma derim

Silver bir PSU olduğu için bu fiyata çok muazzam bir ürün [:)
    http://www.vatanbilgisayar.com/raider-serisi-80plus-750w-guc-kaynagi-13129.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnqelTR -- 20 Eylül 2014; 10:48:54 >

• Hocam selam geç gördüm kusura bakmayın fifa 15 oynamadım onun için bir şey diyemem. Artifact sorunu bende olmadı dediğim gibi sanırım onu BİOS güncellemeleri ile cözmüşlerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekstop's surgeon

quote:

Güze o zaman :) PSU olarak 80 plus 600 wat bakmıştım fakat tam hatırlamadım mobilim de bakamıyorum. Sizin öneriniz varsa :)

PSU olarak FSP Raider Serisi 750W 80+Silver modelini alabilirsin.

240 TL fiyatı var.Normalde 300+ fakat indirimdeyken ka!ırma derim

Silver bir PSU olduğu için bu fiyata çok muazzam bir ürün [:)
    http://www.vatanbilgisayar.com/raider-serisi-80plus-750w-guc-kaynagi-13129.html

Teşekkür ederim, onu alırım olmazsa corsair düşünüyorum. :)

• Teşekkürler .:)
  • Başa dekstop's surgeon olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum, kart hakkında kararımı verdim. İnşallah Sapphire R9 280X TOXIC alacağım. Buradaki mağazada yokmuş, yarın gider siparişi veririm, bir kaç güne gelir. Herkese tekrar teşekkür ederim. :)

İnşallah kasaya sığar... :):)

http://www.vatanbilgisayar.com/r9-280x-toxic-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html#genel-bakis
  • 760'ın rakibi 270x midir?
  • Bende 280x öneriyorum 280x ler arasında en hızlı model toxic modeli yanlış hatırlamıyorsam 3 fanlı olması sebebiyle de soğutması iyidir. Ama benim kendi görüşümce 280x alınacaksa Gigabyte modeli tercih edilmeli hem 3 fanlı hemde en sorunsuz model gigabyte modeli okuduğum bir çok forumda bu yönde olumlu yazılar yazılmış aynı zamanda gigabyte'ın servis'inide çok övüyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nacho_EU

Bende 280x öneriyorum 280x ler arasında en hızlı model toxic modeli yanlış hatırlamıyorsam 3 fanlı olması sebebiyle de soğutması iyidir. Ama benim kendi görüşümce 280x alınacaksa Gigabyte modeli tercih edilmeli hem 3 fanlı hemde en sorunsuz model gigabyte modeli okuduğum bir çok forumda bu yönde olumlu yazılar yazılmış aynı zamanda gigabyte'ın servis'inide çok övüyorlar.

Teşekkür ederim. Soğutması güzel fakat ses sorunu olur mu diye düşünüyorum da çok fazla olmaz. Gigabyte markası vatan da bulunmuyor..

Bir şey soracağım bu kartın kalınlığı ne kadar?

Ben kasanın fotoğrafını atıyorum, umarım kasaya sığar. Yoksa işimiz var.. .D

AMD R9 280x mi GTX 760 Mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker179 -- 21 Eylül 2014; 10:54:12 >

• ilker179 kullanıcısına yanıt
    Asus veya msi gibi bir model olsa sığar ama toxic'ın tam olarak boyutunu bilmiyorum kesin bir cevap veremem o yüzden ama şöyle baktığımda kafamda hayal ettiğimde sığar gibi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nacho_EU

Asus veya msi gibi bir model olsa sığar ama toxic'ın tam olarak boyutunu bilmiyorum kesin bir cevap veremem o yüzden ama şöyle baktığımda kafamda hayal ettiğimde sığar gibi geliyor.

Uzunluk olarak sığar gibi fakat en konusunda şuanki karttan fazlaysa yere değebilir gibi, ama fan yukarıdaysa sorun olmaz.
  • ilker179 kullanıcısına yanıt
    Aşağıda attığım videoda dakika 4:15 ile 4:30 arasını izleyin isterseniz benim gördüğüme göre hem boy hemde kalınlık olarak sığacaktır.
    http://www.youtube.com/watch?v=MSFWn7Djo5U
  • Çok çok sağolun, haklısınız sığacaktır..
  • acele etme dostum bekle biraz hem fiyatlar düşecek 2-3 aya hemde yeni seriler gelcek ona göre tercihini yaoarsın ama illa alıcam diyorsanda iki kart arasında salt performans olarak tabiki 280x tokatlar 760'ı
  • Şimdi Vatan bilgisayardan geldim, toxıc onlarda yokmuş, bana vapor u önerdi, msı ve asus 280 var ama X olanı var mı bilmiyorum ne yapayım :D

• quote:

Şimdi Vatan bilgisayardan geldim, toxıc onlarda yokmuş, bana vapor u önerdi, msı ve asus 280 var ama X olanı var mı bilmiyorum ne yapayım :D

şuan beklemede kal.

1-2ay felan amd ' deki fiyatlar düşecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Şimdi Vatan bilgisayardan geldim, toxıc onlarda yokmuş, bana vapor u önerdi, msı ve asus 280 var ama X olanı var mı bilmiyorum ne yapayım :D

şuan beklemede kal.

1-2ay felan amd ' deki fiyatlar düşecek.

Tamam biraz bekleyeyim, sağ olun.

Peki bu ekran kartını Vatan'dan başka nereden alabilirim? Bimeks'te falan doğru düzgün yok..
  • quote:

Tamam biraz bekleyeyim, sağ olun.

Peki bu ekran kartını Vatan'dan başka nereden alabilirim? Bimeks'te falan doğru düzgün yok..

alamazsın.

internet sitelerinden felan bakabilirsin.
  • 280x, 760 tan 2 gömlek üst seviye bir karttır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.