Şimdi Ara

AMD R9 280x mi GTX 760 Mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

280x, 760 tan 2 gömlek üst seviye bir karttır.

Teşekkür ederim..

Asus vardı sanırım, onu mu alsam veya MSI?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker179

quote:

Teşekkür ederim..

Shappire al.
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim..

Shappire al.

Teşekkür ederim, o halde stokların yenilenmesini bekleyeceğim... Allah bilir ne zaman yenilerler. :D
  • Bugün Vatan'a başka bir şey için uğradım, gitmişken ekran kartlarına tekrar bakayım dedim. Toxic'i sordum, bana senin için ayarlarım dedi, en geç Perşembe burada olur, dedi. Teşhir falan olmasın dedim, yok senin yanında açacağım dedim. Ne yalan söyleyeyim sevindim bakalım inşallah alacağım.
  • r9 280x mi gtx770 mi desen anlarımda gtx 760 la kıyaslıyosan olmaz yani..

Kesinlikle r9 280x, hafife alınacak bir kart değil..
  • Anakartınız Pegatron (Foxconn) olduğuna göre hazır PC olduğunu düşünüyorum. İşlemci ve güç kaynağınız nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deathness666 -- 23 Eylül 2014; 20:21:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deathness666

Anakartınız Pegatron olduğuna göre hazır PC olduğunu düşünüyorum. İşlemci ve güç kaynağınız nedir?

Aynen hazır bilgisayar, markası Casper....

İşlemci : İntel Core İ7 2600 3.4 GHZ - 3.8

Güç kaynağı yeterli değil, 750 bir model alacağm.
  • quote:

quote:

Anakartınız Pegatron olduğuna göre hazır PC olduğunu düşünüyorum. İşlemci ve güç kaynağınız nedir?

Güç kaynağı alınacaksa sorun yok o zaman. 280x ile daha güzel bir ikili olur.
  • quote:

quote:

quote:

Güç kaynağı alınacaksa sorun yok o zaman. 280x ile daha güzel bir ikili olur.

İlginiz için teşekkür ederim. :)
  • Su anda en iyi secim gtx 970 tabi butcen kisitli degilse dusunmeden gtx 980 al marka olaraksa msi dan sasma :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DouChpX

Su anda en iyi secim gtx 970 tabi butcen kisitli degilse dusunmeden gtx 980 al marka olaraksa msi dan sasma :)

Onların fiyatı fazlaymış, R9 280x :))
  • Sapphıre R9 280X Toxıc kartı isteğim üzerine mağazaya geldi. Bilgisayarı mağazaya götürdüm, takacakları fakat ana kart uyumlu değilmiş, ana kart fiyatı 200-300 tl civarı olduğu için şuan askıya aldım. Bana R7 serisinden bir kart dedi, sizce onu alsam FIFA 15'i full ayarda oynayabilir miyim? Bu arada bütçem 400 TL civarı bana ekran kartı önerir misiniz? FIFA 15'i high'da stabil oynatsın istiyorum. 1920x1080 çözünürlüğünde..
  • quote:

Sapphıre R9 280X Toxıc kartı isteğim üzerine mağazaya geldi. Bilgisayarı mağazaya götürdüm, takacakları fakat ana kart uyumlu değilmiş, ana kart fiyatı 200-300 tl civarı olduğu için şuan askıya aldım. Bana R7 serisinden bir kart dedi, sizce onu alsam FIFA 15'i full ayarda oynayabilir miyim? Bu arada bütçem 400 TL civarı bana ekran kartı önerir misiniz? FIFA 15'i high'da stabil oynatsın istiyorum. 1920x1080 çözünürlüğünde..

Kafam karıştı şimdi Toxic alacam diyodunuz anakart uyumlu değil dediler sonra bütçeyi düşürüp başka bir kart mı almak istiyorsunuz ?
  • R9 en iyisidir sen kafanda soru işareti bırakma R9 al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nacho_EU

quote:

Sapphıre R9 280X Toxıc kartı isteğim üzerine mağazaya geldi. Bilgisayarı mağazaya götürdüm, takacakları fakat ana kart uyumlu değilmiş, ana kart fiyatı 200-300 tl civarı olduğu için şuan askıya aldım. Bana R7 serisinden bir kart dedi, sizce onu alsam FIFA 15'i full ayarda oynayabilir miyim? Bu arada bütçem 400 TL civarı bana ekran kartı önerir misiniz? FIFA 15'i high'da stabil oynatsın istiyorum. 1920x1080 çözünürlüğünde..

Kafam karıştı şimdi Toxic alacam diyodunuz anakart uyumlu değil dediler sonra bütçeyi düşürüp başka bir kart mı almak istiyorsunuz ?

Evet, ana kart üst düzey kartlar için uygun değil. Orta düzey bir kart aldım, işimi görüyor. FIFA 15 High, 4x'de 60 FPS lock, stabil oynatıyor. Bununla uzun bir süre idare ederim, teşekkür ederim.

Aldığım kart ise GTX 750ti

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.